Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 8 травня, 21:41:11

Жінка року-2023: у Чернігові вручили нагороди за жіноче лідерство

18.12.2023   12:58Агенцiя

26-й рік поспіль у Чернігові проходить конкурс «Жінка року». За весь період цю відзнаку отримали 215 жінок. Серед них, зокрема, лікарки, освітянки, військовослужбовиці, підприємиці, мисткині, громадські діячки, волонтерки.

15 грудня у міському палаці культури ім. В. Радченка привітали цьгорічних лауреаток міського конкурсу. Це жінки, які беруть участь у захисті громади та України, працюють над відбудовою та розвитком Чернігова.

Від імені громади міста вітав та дякував лауреаткам конкурсу за внесок у стійкість Чернігова в.о. міського голови Олександр Ломако.  

    — Ми зібралися тут не для святкувань, а для того, щоб відзначити і подякувати тим, хто допомагає місту вистояти, відбудуватися і тим, хто зараз в ЗСУ захищає територіальну цілісність України. Я хочу скористатися цією нагодою, в першу чергу, для того, щоб подякувати жінкам Чернігова за стійкість, за те, як ви тримаєте себе, родини, колективи (багато з вас керівниці). Ви — приклад, місто пишається вами. Ви демонструєте ті якості, якими не можна не захоплюватися, — звернувся до лауреаток Олександр Ломако.

 «Жінка року-2023»

Борисенко Лариса Василівна — підполковниця поліції, старша інспекторка з особливих доручень (з дислокацією в Чернігівській області) Департаменту головної інспекції та дотримання прав людини Національної поліції України.
Дерев'янко Ірина Вікторівна — фельдшерка частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України в Чернігівській області, сержант служби цивільного захисту.
Зіненко Алла Григорівна — начальниця їдальні шпиталю, в/ч А3120, солдат.
Ковальова Катерина Віталіївна — заступниця медичного директора з якості медичного обслуговування КНП «Сімейна поліклініка» Чернігівської міської ради.
Романовська Наталія Олександрівна — директорка ПАТ «Чернігівська швейна фабрика «Елегант».
Шарапова Наталія Олександрівна — головна балетмейстерка КП «Міський Палац культури ім. В'ячеслава Радченка» Чернігівської міської ради.
Яковчук Олена Миколаївна — директорка Чернігівської загальноосвітньої школи I-III ступенів №3 Чернігівської міської ради.

Крім того, цього року вперше розроблено спеціальну віднаку конкурсу «Гордість Чернігова». Її отримує музикантка Ната Жижченко (фронтвуменка гурту «ONUKA») за внесок у відновлення міста, популяризацію Чернігова у світі, збереження історичної спадщини та розвиток сучасної української культури.
Організаторами  заходу є управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради та ГО «Спілка жінок Чернігова».

Пресслужба Чернігівської міської ради
 

Останні новини Чернігівщини

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима 14:01

За процесуального керівництва прокурора Чернігівської окружної прокуратури доведено вчинення суспільно-небезпечного діяння 32-річним місцевим мешканцем замаху на умисне вбивство (ч.2 ст.15, ч.1 ст. 115 КК України).

У Чернігові вшанували пам'ять жертв Другої світової війни та вклонилися перед всіма, хто боровся з нацизмом 13:59

В.о. міського голови Олександр Ломако, заступники міського голови, голова міської ради ветеранів Ірина Четвертак та громадськість, вшанували пам'ять всіх жертв Другої світової війни. Поклали квіти до пам'ятного знаку у сквері Магдебурзького права, а також стели загиблим в АТО/ООС.

 Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом

Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом 13:56

До уваги мешканців Чернігова та гостей міста! Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку міської ради інформує про те, як можна доїхати до міських кладовищ (окрім «Яцево») у поминальні дні.

Городнянські поліцейські оперативно затримали зухвалого крадія 13:51

Поліцейські ВП №3 (м. Городня) Чернігівського райуправління поліції впродовж кількох годин встановили та затримали зловмисника, який незаконно заволодів мотоциклом жителя одного з сіл Городнянської громади та в сусідньому селі викрав речі з обійстя іншої заявниці. Зловмисника затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років 10:47

Україна приєдналися до європейської традиції відзначення цієї дати. Для Європи 8 травня – точка відліку закінчення війни, перемога над страшним злом нацизму, нагадування про катастрофу війни, а не про тріумф одних народів над іншими, переможців над переможеними.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини