Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 8 травня, 17:50:44

єВідновлення: погоджені виплати ще для 33 чернігівців на загальну суму понад 2,1 млн грн

13.12.2023   10:28Агенцiя

Ще 33 чернігівця, у яких пошкоджене житло, отримають виплати у рамках державної програми «єВідновлення». Загальна сума виплат – 2,146 млн грн.

Відповідне рішення прийняте на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні, 12 грудня.

Комісія з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією рф проти України, 30 листопада загалом прийняла 44 рішення, з них:

    33 рішення про надання компенсації на загальну суму 2 146 048,64 грн;
    дев’ять — про відмову (п’ять — об’єкт повністю відновлено заявником; одна — заявник не є власником об’єкту; одна — на підставі повідомлення заявника про відкликання заяви; одна — недостовірні дані; одна — у зв’язку з не усуненням обставин, що стали причиною для зупинення, протягом встановленого терміну);
    два — про поновлення розгляду заяви.

Відповідне рішення виконкому буде внесене комісією до Реєстру пошкодженого та знищеного майна протягом трьох робочих днів з дня його прийняття.

Крім того, розпочала свою роботу комісія з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна. Перше її засідання відбулось 6 грудня. Тож на сьогоднішньому засіданні виконкому затвердили шість рішень про відмову у наданні такої компенсації на підставі відповідних заяв заявників. Це рішення виконкому буде внесене до Реєстру пошкодженого та знищеного майна протягом п’яти робочих днів з дня його прийняття.

Пресслужба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима 14:01

За процесуального керівництва прокурора Чернігівської окружної прокуратури доведено вчинення суспільно-небезпечного діяння 32-річним місцевим мешканцем замаху на умисне вбивство (ч.2 ст.15, ч.1 ст. 115 КК України).

У Чернігові вшанували пам'ять жертв Другої світової війни та вклонилися перед всіма, хто боровся з нацизмом 13:59

В.о. міського голови Олександр Ломако, заступники міського голови, голова міської ради ветеранів Ірина Четвертак та громадськість, вшанували пам'ять всіх жертв Другої світової війни. Поклали квіти до пам'ятного знаку у сквері Магдебурзького права, а також стели загиблим в АТО/ООС.

 Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом

Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом 13:56

До уваги мешканців Чернігова та гостей міста! Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку міської ради інформує про те, як можна доїхати до міських кладовищ (окрім «Яцево») у поминальні дні.

Городнянські поліцейські оперативно затримали зухвалого крадія 13:51

Поліцейські ВП №3 (м. Городня) Чернігівського райуправління поліції впродовж кількох годин встановили та затримали зловмисника, який незаконно заволодів мотоциклом жителя одного з сіл Городнянської громади та в сусідньому селі викрав речі з обійстя іншої заявниці. Зловмисника затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років 10:47

Україна приєдналися до європейської традиції відзначення цієї дати. Для Європи 8 травня – точка відліку закінчення війни, перемога над страшним злом нацизму, нагадування про катастрофу війни, а не про тріумф одних народів над іншими, переможців над переможеними.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини