Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 8 травня, 21:25:06

29 листопада 2023 року відбулося відкриття безпечного простору для жінок та дівчат «Рівна серед рівних»

30.11.2023   15:07Агенцiя

Це простір, де жінки та дівчата можуть зустрічатися одна з одною, об’єднуватися, отримувати індивідуальну психологічну та соціальну допомогу.

Безпечний простір «Рівна серед рівних» – це сучасний осередок, в якому створюються комфортні умови для різнобічного розвитку жінок і дівчат, зміцнення їхнього ментального та фізичного здоров’я, розкриття креативного та творчого потенціалу, середовище охорони материнства та інформаційної підтримки щодо спеціалізованих сервісів та служб психосоціальної допомоги.

Заклад працюватиме для забезпечення інтересів жінок і дівчат, соціальної та економічної підтримки тих, хто опинився у скруті. В безпечному просторі «Рівна серед рівних» усі активності модеруються професійними тренерками, майстринями та є безоплатними.

Участь у відкритті взяли: заступник директора Департаменту Марія РОДІКОВА, начальник відділу з питань сім’ї та гендерної політики управління у справах сім’ї та молоді Департаменту Руслана НАГОРНА, головний спеціаліст відділу з питань сім’ї та гендерної політики управління у справах сім’ї та молоді Департаменту Лариса АРТЕМЕНКО.

Безпечний простір для жінок і дівчат відкрито в рамках проєкту «Забезпечення кейс-менеджменту ГЗН та програми порятунку життя для підтримки відновлення переживших ГЗН».

Останні новини Чернігівщини

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима 14:01

За процесуального керівництва прокурора Чернігівської окружної прокуратури доведено вчинення суспільно-небезпечного діяння 32-річним місцевим мешканцем замаху на умисне вбивство (ч.2 ст.15, ч.1 ст. 115 КК України).

У Чернігові вшанували пам'ять жертв Другої світової війни та вклонилися перед всіма, хто боровся з нацизмом 13:59

В.о. міського голови Олександр Ломако, заступники міського голови, голова міської ради ветеранів Ірина Четвертак та громадськість, вшанували пам'ять всіх жертв Другої світової війни. Поклали квіти до пам'ятного знаку у сквері Магдебурзького права, а також стели загиблим в АТО/ООС.

 Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом

Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом 13:56

До уваги мешканців Чернігова та гостей міста! Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку міської ради інформує про те, як можна доїхати до міських кладовищ (окрім «Яцево») у поминальні дні.

Городнянські поліцейські оперативно затримали зухвалого крадія 13:51

Поліцейські ВП №3 (м. Городня) Чернігівського райуправління поліції впродовж кількох годин встановили та затримали зловмисника, який незаконно заволодів мотоциклом жителя одного з сіл Городнянської громади та в сусідньому селі викрав речі з обійстя іншої заявниці. Зловмисника затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років 10:47

Україна приєдналися до європейської традиції відзначення цієї дати. Для Європи 8 травня – точка відліку закінчення війни, перемога над страшним злом нацизму, нагадування про катастрофу війни, а не про тріумф одних народів над іншими, переможців над переможеними.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини