Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 9 травня, 21:32:22

На Чернігівщині підписано Перспективний план поетапної реалізації Меморандуму

26.10.2023   14:16Агенцiя

26 жовтня в адміністративній будівлі Головного управління ДСНС України у Чернігівській області за участі т.в.о. начальника Головного управління ДСНС полковника служби цивільного захисті Дмитра Бескостого та першого заступника начальника північного міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства Вадима Фесюна відбулось урочисте підписання Перспективного плану поетапної реалізації Меморандуму про співробітництво між Державним агентством лісових ресурсів України та Державною службою України з надзвичайних ситуацій на 2023-2024 роки на території Чернігівської області.

У даному документі передбачена співпраця між відомствами та взаємоінформування щодо територій, які були забруднені боєприпасами, що не розірвалися та мінами внаслідок ведення бойових дій під час повномасштабного вторгнення збройних сил російської федерації, проведення спільних навчань та консультацій, покращення матеріально-технічної бази, запобігання виникненню, вчасного виявлення лісових пожеж та їх оперативного гасіння.

Така співпраця надзвичайно важлива в умовах війни. Завдяки спільній роботі ми зможемо забезпечити безперебійну роботу підприємств галузі, зокрема тих, території яких забруднені вибухонебезпечними предметами.

 

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:57

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 аварійну ситуацію на системах життєзабезпечення та 2 пожежі.

7 протоколів про адміністративне правопорушення Обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на Чернігівщині

7 протоколів про адміністративне правопорушення Обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на Чернігівщині 10:55

Більше половини виявлених порушень відшкодовано в ході ревізії Обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на Чернігівщині.

Мешканці м.Чернігова повідомлено про підозру  в умисному вбивстві батька

Мешканці м.Чернігова повідомлено про підозру в умисному вбивстві батька 10:40

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури погоджено повідомлення про підозру жительці м.Чернігова в умисному вбивстві свого батька (ч.1 ст.115 КК України).

Ексдепутата Чернігівської міської ради судитимуть за сприяння незаконному переправленню військовозобов’язаних за кордон через систему "Шлях" 08:43

Прокурорами Чернігівської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно ексдепутата Чернігівської міської ради за фактами сприяння незаконному переправленню осіб через державний кордон України, вчиненому з корисливих мотивів за попередньою змовою групою осіб, повторно, перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань в особливий період, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (ч. 1 ст. 114-1, ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 114-1, ч. 3 ст. 332 КК України).

Підтримку від міста отримають ще 53 чернігівські сім`ї з малюками

Підтримку від міста отримають ще 53 чернігівські сім`ї з малюками 08:39

Загальна сума виплат – 470 тис. грн. Відповідне рішення прийняте на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради 7 травня.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини