Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 9 травня, 17:38:54

Компанія ROCKWOOL доставила 100 твердопаливних та 3 газових котли в Іванівську та Киїнську громади

23.10.2023   17:43Агенцiя

79 твердопаливних котлів для Іванівської громади, а також 21 твердопаливний та 3 газові – для Киїнської ТГ передали сьогодні представники данської компанії ROCKWOOL.

Котли мають різну потужність – від 15 до 25 кВт. Отримають їх жителі громад, чиї будинки постраждали внаслідок активних бойових дій минулого року.

    «ROCKWOOL залишається нашим надійним партнером та продовжує надавати надзвичайно важливу допомогу мешканцям Чернігівщини. Компанія вже допомогла забезпечити генераторами об’єкти критичної та соціальної інфраструктури області, доставляла мінеральну вату в Іванівську та Киїнську громади. Цього разу мешканці згаданих громад отримають котли», – зазначив перший заступник начальника ОВА Костянтин Мегем.

Читати також: Киїнська громада отримала 30 палет утеплювача від компанії «ROCKWOOL»

Від підтримки критичної інфраструктури до відновлення житла: ROCKWOOL продовжуватиме підтримувати Чернігівщину

Друга поставка мінвати та чергова – генераторів: ROCKWOOL продовжує підтримувати Чернігівщину

Іванівська громада отримала допомогу від компанії ROCKWOOL

Крім того, данські партнери вкотре доставили утеплювач для  Чернігівської політехніки: 12 палет мінвати для утеплення фасадів гуртожитків.

Читати також: Компанія ROCKWOOL доставила мінеральну вату для Чернігівської політехніки
 


Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації
 

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:57

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 аварійну ситуацію на системах життєзабезпечення та 2 пожежі.

7 протоколів про адміністративне правопорушення Обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на Чернігівщині

7 протоколів про адміністративне правопорушення Обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на Чернігівщині 10:55

Більше половини виявлених порушень відшкодовано в ході ревізії Обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на Чернігівщині.

Мешканці м.Чернігова повідомлено про підозру  в умисному вбивстві батька

Мешканці м.Чернігова повідомлено про підозру в умисному вбивстві батька 10:40

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури погоджено повідомлення про підозру жительці м.Чернігова в умисному вбивстві свого батька (ч.1 ст.115 КК України).

Ексдепутата Чернігівської міської ради судитимуть за сприяння незаконному переправленню військовозобов’язаних за кордон через систему "Шлях" 08:43

Прокурорами Чернігівської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно ексдепутата Чернігівської міської ради за фактами сприяння незаконному переправленню осіб через державний кордон України, вчиненому з корисливих мотивів за попередньою змовою групою осіб, повторно, перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань в особливий період, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (ч. 1 ст. 114-1, ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 114-1, ч. 3 ст. 332 КК України).

Підтримку від міста отримають ще 53 чернігівські сім`ї з малюками

Підтримку від міста отримають ще 53 чернігівські сім`ї з малюками 08:39

Загальна сума виплат – 470 тис. грн. Відповідне рішення прийняте на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради 7 травня.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини