Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 11:10:36

За допомогою служби зайнятості переселенець з Лисичанська знайшов роботу в Ічні

06.10.2023   15:03Агенцiя

Які б випробування не підкидала доля, треба впевнено йти вперед. Це підтверджує й життєва історія переселенцяВолодимираБугайчука, який переїхав до села Андріївка Ічнянської територіальної громади і знайшов там бажану роботу.

Родом чоловік з Лисичанська, що на Донеччині. У рідному місті вінпонад дванадцять років працював кочегаром на шахті. Проте події 24 лютого 2022 року внесли свої корективи і в його життя, бо бої за Лисичанськ почалися в день повномасштабного вторгнення до України.Після двох місяців безперервного жахіття, постійної небезпеки, обстрілів та перебування в укриттях родиною було прийнято рішення переїхати в більш безпечне місце до рідні, яка на той час вже перебувала на Львівщині.
Після переїздуВолодимир звернувся до найближчого Територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Проходив військову службу з вересня по листопад 2022 року. Проте сімейні обставини, а саме необхідність догляду за хворою дружиною, змусили чоловіка звільнитися з лав Збройних Сил України. Змінила родина й місце проживання, переїхали з Львівської області на Чернігівщину.
Спочатку Володимир шукав роботу самостійно за допомогою популярних сайтів, але безрезультатно. Тому згодом звернувся  за фаховою допомогою до служби зайнятості.Був готовий на будь-яку роботу. Та з’ясувалося, що у чоловіка не розірвані трудові відносини з роботодавцем за останнім місцем роботи. Для набуття статусу безробітного кар’єрний радник запропонувала припинити трудовий договір в односторонньому порядку. Це наразі передбачено чинним законодавством. І розпочався кропітний процес пошуку роботи. Безробітний дослухався до порад кар’єрного радника, пройшов первинне та поглиблене профілювання, дотримувався складеного індивідуального плану працевлаштування та брав участь у всіх заходах служби зайнятості. І робота таки знайшлася на Ічнянському молочно-консервномукомбінаті вантажником! Своєю роботою чоловік задоволений та щиро дякує фахівцям служби зайнятості за надану допомогу.
Пропозиції роботи дивіться на сервісі "Єдиний портал вакансій" https://jobportal.dcz.gov.ua , телеграм каналі актуальних вакансій «Робота зараз: Державна служба зайнятості» https://t.me/worknowdcz,нашому сайті https://chg.dcz.gov.ua/userSearch/vacancy
Чернігівський обласний центр зайнятості

 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.