Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 9 травня, 18:23:33

Продовжено дію міських програм, розроблених з метою підтримки власників пошкодженого чи знищеного майна

11.09.2023   14:59Агенцiя

Програма часткової компенсації видатків на відновлення пошкоджених вікон та Програма надання одноразової матеріальної допомоги власникам приватних житлових будинків діятимуть протягом усього періоду воєнного стану і протягом трьох місяців після його припинення чи скасування. Відповідні зміни до цих Програм погодив виконавчий комітет Чернігівської міської ради сьогодні, 11 вересня.

Надалі зазначені зміни до міських Програм виноситимуться на розгляд та затвердження Чернігівською міською радою на найближчому засіданні.

Іншими рішеннями виконкому затвердили розмір соціальної допомоги чернігівцям за рахунок коштів бюджету Чернігівської міської територіальної громади відповідно до низки соціальних Програм. А саме:

часткову компенсацію на відновлення вікон одному чернігівцю на загальну суму 5,7 тис. грн. Загалом у поточному році часткову компенсацію вже отримали 105 мешканців на суму майже 1,3 млн грн, а за 2022 рік — 647 мешканців на суму 8,1 млн грн.
одноразову матеріальну допомогу трьом власникам приватних житлових будинків на загальну суму 20 тис. грн. У поточному році матеріальну допомогу вже отримали 363 мешканця на суму 4,5 млн грн, а за 2022 рік — 1596 власників приватних житлових будинків 26,5 млн грн.
одноразову матеріальну допомогу п’ятьом мешканцям багатоповерхової забудови на загальну суму 55 тис. грн. У поточному році таку допомогу вже отримали 476 чернігівців — 7,13 млн грн
 

Пресслужба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:57

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 аварійну ситуацію на системах життєзабезпечення та 2 пожежі.

7 протоколів про адміністративне правопорушення Обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на Чернігівщині

7 протоколів про адміністративне правопорушення Обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на Чернігівщині 10:55

Більше половини виявлених порушень відшкодовано в ході ревізії Обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на Чернігівщині.

Мешканці м.Чернігова повідомлено про підозру  в умисному вбивстві батька

Мешканці м.Чернігова повідомлено про підозру в умисному вбивстві батька 10:40

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури погоджено повідомлення про підозру жительці м.Чернігова в умисному вбивстві свого батька (ч.1 ст.115 КК України).

Ексдепутата Чернігівської міської ради судитимуть за сприяння незаконному переправленню військовозобов’язаних за кордон через систему "Шлях" 08:43

Прокурорами Чернігівської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно ексдепутата Чернігівської міської ради за фактами сприяння незаконному переправленню осіб через державний кордон України, вчиненому з корисливих мотивів за попередньою змовою групою осіб, повторно, перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань в особливий період, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (ч. 1 ст. 114-1, ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 114-1, ч. 3 ст. 332 КК України).

Підтримку від міста отримають ще 53 чернігівські сім`ї з малюками

Підтримку від міста отримають ще 53 чернігівські сім`ї з малюками 08:39

Загальна сума виплат – 470 тис. грн. Відповідне рішення прийняте на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради 7 травня.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини