Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 8 травня, 13:51:08

Патрульні розшукали двох підлітків, які утекли з лікарні

24.08.2023   17:33Агенцiя

Вчора, близько опівдня, на лінію 102 надійшло повідомлення, що двоє 14-річних хлопців, які перебували на обстеженні у Чернігівській центральній районній лікарні, залишили медичний заклад і пішли у невідомому напрямку.

Один з них немісцевий.
Орієнтування про розшук неповнолітніх з їхніми описом та прикметами отримали всі патрульні екіпажі, проте розшук по гарячих слідах результату не дав.
За кілька годин до поліції зателефонував підліток та повідомив, що в урочищі "Ялівщина" до них з другом звернувся хлопець (приблизно одноліток) та розповів, що він немісцевий, нещодавно утік з лікарні, не орієнтується у місті, тому заблукав. На місце негайно направили екіпаж тактико-оперативного реагування патрульної поліції.
Дитина, про яку йшлося у повідомленні, була дуже схожою на розшукувану. Хлопець назвав охоронцям порядку свої дані і вони збіглися з тими, що були в орієнтуванні. Патрульні сповістили про знайду ювенальну поліцію.
Розпитавши знайденого хлопця про його товариша, з яким вони залишили лікарню, поліцейські дізналися додаткову інформацію про можливе місце перебування другої дитини. Врешті-решт це й допомогло її розшукати.
З обома підлітками все гаразд. Ми ж дякуємо батькам дитини, яка вчасно зателефонувала 102, і їй особисто за допомогу — ви виховуєте відповідальну молоду людину, а ваш син росте справжнім громадянином.

Патрульна поліція Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років 10:47

Україна приєдналися до європейської традиції відзначення цієї дати. Для Європи 8 травня – точка відліку закінчення війни, перемога над страшним злом нацизму, нагадування про катастрофу війни, а не про тріумф одних народів над іншими, переможців над переможеними.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:05

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду, 2 пожежі, 1 випадок загибелі на водних об'єктах та 1 аварійну ситуацію на системах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1особа та 1 особа постраждала.

8 травня: цей день в Україні і світі

8 травня: цей день в Україні і світі 08:33

ДЕНЬ 805 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 805 RUSSIAN AGRESSION

На Масанах почалися роботи з відновлення колектора 15:50

Стартував ремонт аварійного колектора, що в мікрорайоні Масани (вул. Незалежності, 42). Роботи виконуватимуть за новою технологією – методом санації полімерним рукавом.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 15:19

Протягом минулої доби зареєстровано 9 небезпечних подій, а саме: 1 аварійна ситуація на мережах життєзабезпечення, 1 загибель на водних об’єктах, 1 дорожньо-транспортна пригода, 6 пожеж. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 1 особа постраждала.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини