Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 8 травня, 13:52:51

Чернігівщина: піротехніки продовжують розмінування населених пунктів і сільськогосподарських угідь області

05.08.2023   13:52Агенцiя

Сапери частини піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення ГУ ДСНС України у Чернігівській області та спеціалізований розрахунок із машиною механізованого розмінування DOK-ING MV-4 з Міжрегіонального центру швидкого реагування ДСНС України продовжують виконувати завдання за призначенням.

Так, впродовж 4 серпня саперами було здійснено 4 залучення по очищенню територій Ніжинського та Чернігівського районів від вибухонебезпечних предметів. За їх результатами піротехніками виявлено та знищено 52 одиниці вибухонебезпечних предметів, а саме - артилерійські снаряди, мінометні міни,  гранатометні та протитанкові постріли, бойова частина від реактивної системи залпового вогню "Град", протитанкова міна та елементи активної броні.   
Рятувальники Головного управління ДСНС вкотре звертаються до громадян з проханням не нехтувати заходами безпеки. Пам'ятайте, що у разі виявлення вибухонебезпечних або схожих на них предметів потрібно негайно повідомити відповідні екстрені служби по лінії "101" або "102".



ГУ ДСНС України у Чернігівській області

 

Останні новини Чернігівщини

Городнянські поліцейські оперативно затримали зухвалого крадія 13:51

Поліцейські ВП №3 (м. Городня) Чернігівського райуправління поліції впродовж кількох годин встановили та затримали зловмисника, який незаконно заволодів мотоциклом жителя одного з сіл Городнянської громади та в сусідньому селі викрав речі з обійстя іншої заявниці. Зловмисника затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років 10:47

Україна приєдналися до європейської традиції відзначення цієї дати. Для Європи 8 травня – точка відліку закінчення війни, перемога над страшним злом нацизму, нагадування про катастрофу війни, а не про тріумф одних народів над іншими, переможців над переможеними.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:05

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду, 2 пожежі, 1 випадок загибелі на водних об'єктах та 1 аварійну ситуацію на системах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1особа та 1 особа постраждала.

8 травня: цей день в Україні і світі

8 травня: цей день в Україні і світі 08:33

ДЕНЬ 805 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 805 RUSSIAN AGRESSION

На Масанах почалися роботи з відновлення колектора 15:50

Стартував ремонт аварійного колектора, що в мікрорайоні Масани (вул. Незалежності, 42). Роботи виконуватимуть за новою технологією – методом санації полімерним рукавом.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини