Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 8 травня, 19:57:45

Поліцейські Чернігівщини провели в останню путь побратима Олексія Дяговця

20.07.2023   17:59Агенцiя

Сьогодні всі поліцейські Чернігівщини схилили голови в скорботі та провели в останню путь колишнього колегу Олексія Дяговця.

Він 6 років віддав службі в поліції, очолював Управління превентивної діяльності обласної поліції. З січня цього року боронив країну в лавах ЗСУ.

Олексій Дяговець був справжнім офіцером, мужнім і сміливим воїном-захисником, чесним і самовідданим поліцейським, та, водночас, щирою і справедливою людиною. Олексій залишив по собі світлу пам'ять та невимовний сум у кожного з нас…

– Розділяємо біль непоправної втрати із сім’єю, друзями та близькими Олексія. Щира вдячність батькам Героя за те, що виховали справжнього Патріота й Захисника України! Глибоко співчуваємо вдові та донечкам Олексія – вся наша поліцейська родина завжди буде поруч з рідними Олексія та щомиті готова підставити дружнє плече допомоги. У пам’яті всіх, хто знав Олексія, він залишиться надзвичайно світлою людиною, вірним сином України, – говорить начальник ГУНП в Чернігівській області Володимир Нідзельський.

Увесь колектив поліції Чернігівської області схиляє голови в скорботі за загиблим Героєм. Олексій Дяговець назавжди у наших серцях.

Тепер він несе небесну варту разом із загиблими побратимами.

Вічна пам'ять Герою…



ГУ Національної поліції в Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима 14:01

За процесуального керівництва прокурора Чернігівської окружної прокуратури доведено вчинення суспільно-небезпечного діяння 32-річним місцевим мешканцем замаху на умисне вбивство (ч.2 ст.15, ч.1 ст. 115 КК України).

У Чернігові вшанували пам'ять жертв Другої світової війни та вклонилися перед всіма, хто боровся з нацизмом 13:59

В.о. міського голови Олександр Ломако, заступники міського голови, голова міської ради ветеранів Ірина Четвертак та громадськість, вшанували пам'ять всіх жертв Другої світової війни. Поклали квіти до пам'ятного знаку у сквері Магдебурзького права, а також стели загиблим в АТО/ООС.

 Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом

Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом 13:56

До уваги мешканців Чернігова та гостей міста! Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку міської ради інформує про те, як можна доїхати до міських кладовищ (окрім «Яцево») у поминальні дні.

Городнянські поліцейські оперативно затримали зухвалого крадія 13:51

Поліцейські ВП №3 (м. Городня) Чернігівського райуправління поліції впродовж кількох годин встановили та затримали зловмисника, який незаконно заволодів мотоциклом жителя одного з сіл Городнянської громади та в сусідньому селі викрав речі з обійстя іншої заявниці. Зловмисника затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років 10:47

Україна приєдналися до європейської традиції відзначення цієї дати. Для Європи 8 травня – точка відліку закінчення війни, перемога над страшним злом нацизму, нагадування про катастрофу війни, а не про тріумф одних народів над іншими, переможців над переможеними.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини