Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 9 травня, 21:43:50

У Чернігові вночі сталися дві ДТП, у яких водії транспортних засобів були з ознаками алкогольного сп’яніння

12.07.2023   11:48Агенцiя

Так, близько 22-ї години до поліції надійшло повідомлення, що на вулиці Толстого автомобіль Volkswagen Vento наїхав на електроопору, а потім пошкодив паркан приватного будинку.

Патрульні, які прибули на місце, з’ясували, що водій під час руху відволікся від керування. Під час спілкування з громадянином інспектори помітили у нього зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Результат огляду — 2,7 проміле.
Також виявилося, що чоловік не має права керування транспортними засобами.
Поліцейські склали на кермувальника кілька адмінматеріалів: за ст. 130 (Керування в стані алкогольного сп’яніння), ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, що не має такого права) КУпАП.
Близько опівночі на вулиці Пухова екіпаж патрульної поліції звернув увагу на групу людей, що стояли поряд з автомобілем BMW 525, який мав пошкодження, характерні для ДТП.
З’ясувалося, що 27-річний чернігівець не впорався з керуванням і в’їхав в опору білборду. На щастя, ніхто не постраждав.
У водія зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Рівень алкоголю в його організмі — 1,59 проміле.
Патрульні склали всі відповідні адмінматеріали.
Протягом ночі патрульні поліцейські виявили 5 водіїв, які керували транспортними засобами з ознаками сп’яніння.
Нагадуємо: алкоголь і кермо несумісні! Керуючи автомобілем в стані сп’яніння, ви наражаєте на небезпеку не тільки себе, а й інших. Це може призвести до тяжких наслідків.

Патрульна поліція Чернігівської області

 

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:57

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 аварійну ситуацію на системах життєзабезпечення та 2 пожежі.

7 протоколів про адміністративне правопорушення Обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на Чернігівщині

7 протоколів про адміністративне правопорушення Обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на Чернігівщині 10:55

Більше половини виявлених порушень відшкодовано в ході ревізії Обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на Чернігівщині.

Мешканці м.Чернігова повідомлено про підозру  в умисному вбивстві батька

Мешканці м.Чернігова повідомлено про підозру в умисному вбивстві батька 10:40

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури погоджено повідомлення про підозру жительці м.Чернігова в умисному вбивстві свого батька (ч.1 ст.115 КК України).

Ексдепутата Чернігівської міської ради судитимуть за сприяння незаконному переправленню військовозобов’язаних за кордон через систему "Шлях" 08:43

Прокурорами Чернігівської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно ексдепутата Чернігівської міської ради за фактами сприяння незаконному переправленню осіб через державний кордон України, вчиненому з корисливих мотивів за попередньою змовою групою осіб, повторно, перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань в особливий період, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (ч. 1 ст. 114-1, ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 114-1, ч. 3 ст. 332 КК України).

Підтримку від міста отримають ще 53 чернігівські сім`ї з малюками

Підтримку від міста отримають ще 53 чернігівські сім`ї з малюками 08:39

Загальна сума виплат – 470 тис. грн. Відповідне рішення прийняте на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради 7 травня.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини