Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 01:03:08

До «Армії відновлення» на Чернігівщині долучився 2241 безробітний

31.05.2023   09:21Агенцiя

Цьогоріч 2241 безробітний Чернігівщини долучився до суспільно корисних робіт і у такий спосіб поповнив лави «Армії відновлення».

У переліку – облаштування укриттів цивільного захисту, ремонтно-відновлювальні роботи, ліквідація стихійних сміттєзвалищ, прибирання придорожніх та прибережних смуг. Також безробітні залучалися до виконання робіт для задоволення потреб ЗСУ – зведення фортифікаційних споруд, плетіння маскувальних сіток та виготовлення окопних свічок, заготівлі дров та приготування сухпайків для військових.

На період участі у суспільно корисних роботах з безробітними укладається строковий трудовий договір, оплата праці не може бути нижчою за розмір мінімальної заробітної плати (6700 грн). До речі, у поточному році на заробітну плату «бійців Армії відновлення» з Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття витрачено близько 11 млн грн.

Охочим вступити до «Армії відновлення» країни необхідно звернутись  до структурного підрозділу обласної служби зайнятості або на Telegram-канал.

Чернігівський обласний центр зайнятості

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.