Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:16:26

Олександр Ломако звернувся до силових структур із проханням

13.04.2023   12:04Агенцiя

"Звернувся до силових структур із проханням сприяти проведенню державного аудиту витрат ТОВ ФІРМИ "Технова", яка орендує Чернігівську ТЕЦ, а також глибокий аналіз кредиторської заборгованості за спожитий природний газ йамортизаційних відрахувань за орендоване майно. Також прошу дослідити мотивацію та пріоритетність платежів, що здійснює підприємство, особливо починаючи з періоду, коли місто задекларувало позицію - договір після його завершення продовжувати не плануємо. 20 серпня закінчується договір оренди ЄМК і до того часу маємо отримати повну картину стану цього комплексу. Підприємство повертається в управління містом з шаленими боргами - понад 1,6 млрд грн. Маємо спільно з державою знайти вирішення цього питання, аби забезпечити, перш за все, стале проходження наступного опалювального сезону. Зараз це питання на стадії вирішення, але часу на ухвалення рішення все менше." - Про це повідомляє Олександр Ломако на власній сторінці ФБ.

Це питання безпеки. І з нього розпочалася щотижнева нарада.
🔸Місячник благоустрою. Генеральне прибирання міста до Великодня майже завершено. А міські кладовища підготовлені до поминальних днів. "Яцево" розміноване і безпечне для відвідування. Туди подається вода, потрібна для прибирання могил.
🔸  Значна увага під час навчального року 2022/2023 була зосереджена на роботі з національно-патріотичного виховання. Майже 1700 різних заходів цього спрямування проведено у садках, школах, закладах профтехосвіти. Діти збирали посилки для наших захисників, зустрічалися з рідними загиблих бійців, вшановували пам’ятні дати. Надалі ми ще більш наполегливо працюватимемо над цим, виховуючи членів суспільства, які усвідомлюватимуть ціну, сплачену українським народом за можливість жити в своїй демократичній незалежній країні.
🔸Відпрацьовуємо питання відкриття груп в садочках для дітей до 3-х років. Плануємо організувати їх роботу з 17 квітня. Таких дитсадків у нашому місті буде вісім, можливо з часом збільшимо кількість.
🔸Ще одне питання зі сфери освіти - робота пришкільних літніх таборів.  Два роки, спочатку через ковід, а потім війну, вони не працювали. Сьогодні це питання вкрай важливе для стабілізації психічного стану дітей, організації їх дозвілля. Ми знайдемо можливість організувати їх роботу, зокрема, і  профінансувати для них харчування, попередньо на це потрібно 8 млн грн.
🔸Цієї суботи ми завершили у місті опалювальний сезон. Щодо гарячого водопостачання, то  у квітні воно буде у абонентів АТ “Облтеплокомуненерго”, у ТЕЦ  - ні (за інф підприємства, "Чернігівгаз" виконуватиме ремонтні роботи і ТЕЦ буде відключене від газу). Чи буде гаряча вода в кранах, починаючи з травня, залежить від вартості та лімітів газу.

Олександр Ломако,
особиста сторінка Фб

 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини