Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 18:35:04

У "Пунктах підтримки мобілізації" консультують, а не вручають повістки, - начальник Чернігівського обласного ТЦК та СП

13.04.2023   11:48Агенцiя

Сьогодні у Чернігові відбулася презентація першого в області "Пункту підтримки мобілізації", створеного за ініціативи начальника Чернігівського обласного ТЦК та СП. Надалі такі пункти розпочнуть свою роботу у Ніжині та Прилуках.

Насправді, питання загальної мобілізації сьогодні турбують практично кожну сім'ю, а нестача інформації з тих чи інших питань, які стосуються мобілізаційних процесів в країні, викликає у цивільних жителів паніку та страх. З цієї причини керівництвом Чернігівського обласного ТЦК та СП було прийнято рішення про початок роботи "Пунктів підтримки мобілізації", головна мета яких - інформування громадян нашого міста та області стосовно мобілізаційних заходів, які проводяться в державі від дня повномасштабного ворожого вторгнення.

Так, громадяни можуть звернутися до пункту, щоб у спокійній дружній атмосфері переговорити з представниками обласного ТЦК та СП, дізнатися про проходження військової служби за призовом та контрактом, уточнити деталі соціальних гарантій, передбачених військовослужбовцям і членам їх сімей, проконсультуватися з інших питань, пов'язаних з загальною мобілізацією та проходженням військової служби.

‼️- У пунктах ми ні в якому разі НЕ вручаємо повістки та НЕ збираємо особисті дані. Головна наша мета - проведення роз'яснювальної роботи та інформування громадян щодо правової основи проведення мобілізації, надання консультацій та соціальної підтримки в межах повноважень, інформування населення про заходи загальної мобілізації, які у нас відбуваються і причин, з яких необхідно стати на захист своєї держави, - наголосив начальник Чернігівського обласного ТЦК та СП полковник Олег Гончарук.

☝️У "Пункті підтримки мобілізації" ви можете отримати консультацію з питань:

- правової допомоги мобілізованим;
- соціальних гарантій мобілізованих;
- проходження військової служби за контрактом;
- навчання у вищих військових навчальних закладах;
- обліку призовників, військовозобов'язаних та резервістів;
- підстав для надання відстрочки від призову під час мобілізації.

Тож якщо у вас немає часу звернутися безпосередньо до ТЦК та СП за місцем проживання - запрошуємо вас відвідати "Пункт підтримки мобілізації" У Чернігові за адресою вул. Проспект миру, 28 (підземний перехід). Звернутися за консультацією можна з 8:00 до 17:00 кожного дня.

☎️У разі виникнення питань звертайтеся до call-центру Чернігівського обласного ТЦК та СП за телефонами:

📌+38 04622 3-10-07,
📌+ 38 096 852 0582,
📌+ 38 066 811 6977.

Про порядок роботи "Пунктів підтримки мобілізації" в інших населених пунктах Чернігівщини слідкуйте на офіційних сорінках Чернігівського обласного ТЦК та СП!

Разом до перемоги!

Чернігівський обласний ТЦК та СП

Останні новини Чернігівщини

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн 13:30

Попри постійні військові небезпеки і фінансові труднощі, АТ «ОТКЕ» стабільно та надійно забезпечувало жителів 19 територіальних громад послугами, це понад 125 тисяч мешканців.

Переселенці і ветерани війни: що пропонує служба зайнятості 13:15

Продовжуємо інформувати роботодавців, переселенців та ветеранів про можливості та ресурси служби зайнятості. Черговий «круглий стіл» за участю громадян цих категорій, а також представників місцевої влади, служби зайнятості та соціальних партнерів відбувся в Менській міській раді під головуванням директорки Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини