Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 липня, 03:19:33

Які функції виконує задня кришка смартфона? Які проблеми з нею можуть бути?

20.02.2023   15:22Агенцiя

Незважаючи на свою простоту, такий елемент корпусу телефону, як кришка батарейного відсіку, може завдати багато клопоту користувачеві під час експлуатації. І проблема не завжди пов'язана із пошкодженням самого елемента.

Справа в тому, що для заміни компонентів смартфона, таких як: дисплей, динамік, акумулятор і т.д. необхідно розібрати пристрій. У зв'язку зі специфікою конструкції часто «відкрити» корпус телефону неможливо без пошкодження задньої кришки. Тому користувачам телефонів самсунг іноді доводиться переходити за цим посиланням https://www.aks.ua/uk/catalog/zadnie-kryshki/brand/samsung і замовляти нову тильну панель.

Задня кришка та її заміна

Мода на скляні кришки розпочалася з iPhone 4. Це був перший смартфон, який “нагородили” подібним елементом. Так, це виглядає преміально, проте з погляду практичності є питання щодо такого рішення. Справа в тому, що в разі падіння, може пошкодитися не тільки екран, а й зворотний бік телефону, а це тягне за собою додаткові витрати.
 Є підозра, що виробники навмисне роблять телефони нерозбірними, щоб користувач не мав можливості самостійно обслуговувати пристрій. Навіть банальна заміна акумулятора перетворюється на похід у сервісний центр, оскільки без додаткового обладнання та навичок розібрати корпус неможливо. До того ж якісно приклеїти кришку в домашніх умовах теж навряд чи вийде, тому без допомоги фахівців у жодному разі не обійтися.

 



Скільки коштує заміна задньої кришки телефону?

Звичайно, вартість ремонту в першу чергу залежить від конкретної моделі телефону. Також якість запчастин може позначитися на ціннику. Оригінальні комплектуючі коштують у кілька разів дорожче за аналоги, проте в цьому випадку користувач буде на 100% впевнений, що задня кришка сумісна з його мобільним пристроєм. Щодо аналогів, то тут потрібно бути гранично обережним і набувати подібних деталей лише у перевірених постачальників. Щодо вартості самих послуг, то тут великого розбігу немає і в середньому сервісмени просять за цю роботу 500 грн. уже з урахуванням витратних матеріалів.
 

Останні новини Чернігівщини

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток 12:19

Культурна спадщина є невід'ємною частиною національної ідентичності та історичної пам'яті кожного народу. Вона втілює в собі багатовікові традиції, досягнення мистецтва, архітектури та науки, відображаючи унікальний шлях розвитку суспільства.

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів 12:03

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-червень 2024 року надійшло 4,3 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,6 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

 Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті

Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті 10:10

Кіберполіція України інформує про небезпеку вербування російськими спецслужбами для вчинення диверсій, зокрема – підпалів автомобілів українських військовослужбовців.

Медиків Чернігова привітали з професійним святом 10:06

У Чернігові працівників і працівниць закладів охорони здоров’я нагородили з нагоди Дня медичного працівника України, який відзначається 27 липня.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 8 пожеж. Внаслідок цих подій 3 особи постраждало.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини