Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 19:43:34

До “Армії відновлення” на Чернігівщині долучились більше 700 безробітних

17.02.2023   12:06Агенцiя

Про це повідомила директорка обласного центру зайнятості Лідія Падалка. Більше 500 безробітних області зробили свій внесок у Перемогу, долучившись до суспільно корисних робіт, ще 200 – до громадських по розбору завалів пошкоджених будинків у Чернігові.

За її словами, перелік суспільно корисних робіт, які здійснюються в регіоні, залежить від його потреби. Це можуть бути роботи, які мають оборонний характер, а також з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру, задоволення потреб ЗСУ та сил цивільного захисту.
Зокрема у поточному році суспільно корисні роботи організовано у 9 територіальних громадах області за участю 95 безробітних. Їх силами здійснюються ремонтно-відновлювальні роботи, зводяться фортифікаційні та захисні споруди, укриття цивільного захисту, розчищаються від чагарників та прибираються придорожні й прибережні смуги, заготовляються дрова, плетуться маскувальні сітки.
«На період участі у суспільно корисних роботах з безробітними укладається строковий трудовий договір, оплата праці не може бути нижчою розміру мінімальної заробітної плати, яка на сьогодні складає 6700 грн, що є більшою за середню виплату допомоги по безробіттю. Тож участь в цій програмі є вигідною для безробітних», - сказала Лідія Падалка.
Бажаєте й ви вступити до «Армії відновлення» країни? Звертайтеся до структурного підрозділу обласної служби зайнятості, зручного для вашого відвідування або на наш канал онлайн-підтримки в Telegramhttps://t.me/pitrymkaDSZChernigiv
 

Чернігівський обласний центр зайнятості

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини