Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 21:23:56

«Слугу Народу» на Чернігівщині очолив В’ячеслав Чаус

01.02.2023   09:55Агенцiя

Обов’язки голови Чернігівської обласної організації партії «Слуга Народу» покладено на В’ячеслава Чауса, який є головою Чернігівської ОВА.

Такі зміни відбулися відповідно до розпорядження голови партії «Слуга Народу» Олени Шуляк.

Як відомо, попередній голова організації Павло Халімон подав у відставку після резонансних публікацій у ЗМІ.

«Обласна організація «Слуги Народу» – це майже 200 депутатів всіх рівнів – сільських та селищних, районних та міських, обласної рад. Практично всі добросовісно працюють у радах, спілкуються із виборцями, є мобілізовані до лав ЗСУ, інші допомагають у якості волонтерів. Тому давайте оцінювати депутатів та партійців кожного – по його справах», – прокоментував В’ячеслав Чаус після призначення.

Серед завдань на найближчі місяці – аудит справ партії в області, відновлення комунікації із депутатами та головами громад.

За статутом, протягом 3 місяців має відбутись конференція обласної організації, де буде обрано постійного голову партійної організації.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.