Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 липня, 02:39:22

З річки Десна дістали автомобіль у якому загинуло троє людей

23.01.2023   09:48Агенцiя

22 січня о 16:40 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Чернігівській області від працівників Національної поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, в результаті якої автомобіль «Опель Корса» з’їхав з понтонної переправи у р. Десна, що в межах м. Чернігів та потонув.

В автомобілі перебувало 4 осіб, з яких дві дитини (хлопчики 2010 та 2022 р.н.). Коли автомобіль злетів у воду, чоловік встигли врятуватись. Троє людей жінка та діти залишались у транспортному засобі.

Для проведення пошуково-рятувальних робіт було сформовано групу, до якої увійшли: фахівці водолазного відділення частини піротехнічних робіт та підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення, два відділення пожежно-рятувальних підрозділів міста, військовослужбовці 8-го Навчального центру Державної спеціальної служби транспорту та співробітники Національної поліції. Також на місці події працювали психологи ДСНС.

Водолази-піротехніки відшукали на дні водойми автомобіль і закріпили за нього трос. О 20:10 будівельним автокраном потонуле авто з тілами загиблих було піднято на берег. 

По факту події проводиться розслідування.

Загалом для проведення робіт залучалося 37 осіб та 10 одиниць техніки, 1 човен від ДСНС - 14 чоловік особового складу та 3 одиниць спеціальної техніки.

dsc-0823-kopiia.jpg

dsc-0898-kopiia.jpg

dsc-0903-kopiia.jpg

dsc-0904-kopiia.jpg

dsc-0958-kopiia.jpg

dsc-0980-kopiia.jpg

dsc-0986-kopiia.jpg

dsc-1018-kopiia.jpg

dsc-1030-kopiia.jpg

Останні новини Чернігівщини

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток 12:19

Культурна спадщина є невід'ємною частиною національної ідентичності та історичної пам'яті кожного народу. Вона втілює в собі багатовікові традиції, досягнення мистецтва, архітектури та науки, відображаючи унікальний шлях розвитку суспільства.

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів 12:03

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-червень 2024 року надійшло 4,3 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,6 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

 Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті

Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті 10:10

Кіберполіція України інформує про небезпеку вербування російськими спецслужбами для вчинення диверсій, зокрема – підпалів автомобілів українських військовослужбовців.

Медиків Чернігова привітали з професійним святом 10:06

У Чернігові працівників і працівниць закладів охорони здоров’я нагородили з нагоди Дня медичного працівника України, який відзначається 27 липня.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 8 пожеж. Внаслідок цих подій 3 особи постраждало.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини