Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 15:13:31

Чернігівською окружною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт відносно жителя м.Черніговазазберігання набоїв та порохових зарядів та зберігання каннабісу без мети збуту

17.01.2023   10:44Агенцiя

Прокурором Чернігівськоїокружної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт відносно місцевого мешканця за незаконне придбання, зберігання бойових припасів та вибухових речовин без передбаченого законом дозволу та за незаконне придбання та зберігання наркотичних засобів без мети збуту (ч.1ст.263, ч.1 ст.309 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що 53-річний чоловік, у невстановлений досудовим розслідуванням час, перебуваючи на автомобільній дорозі Е-95 поблизу с.Роїще Чернігівського району та області, біля розбитої військової техніки знайшов 183 набої та 6 стартових порохових зарядів, які в подальшому зберігав на території свого домогосподарства в с.Роїще.
Крім того, під час проведення обшукувказаного домогосподарства виявлено та вилучено каннабісзагальною вагою близько 315 г, який підозрюваний зберігав для власного вживання без мети збуту.

    
За інформацією Чернігівської окружної прокуратури

 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини