Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 12:28:00

Різдвяне свято — для дітей загиблих Героїв

08.01.2023   20:31Агенцiя

Близько 20 дітей з усієї області завітали сьогодні, 7 січня, в обласний філармонійний центр фестивалів та концертних програм на різдвяне свято «Діти Героїв».

Батько кожної дитини — воїн, який загинув, захищаючи Україну та її незалежність.

Спершу дітлахи переглянули музичну виставу «Аддамси та новорічні традиції», потім — вітання та подарунки, зокрема й від австрійських однолітків із Гмундена. До речі, разом із зібраними подарунками діти передали лист, висловлюючи свою підтримку. Його озвучили під час заходу.

Організували свято Благодійний фонд імені Софії Русової та БФ «Єдиний Волонтерський Центр. Чернігів» за підтримки Чернігівської ОВА. Партнерами виступили БФ «Синій птах» та Церква адвентистів сьомого дня у м. Чернігів.

«Різдво – це родинне свято. Сьогодні ж вся Україна, як єдина родина, святкує, вітає, перемагає… Вдячна організаторам цього заходу за можливість привітати вас, долучитися до різдвяної казки. Адже хто є її головним героями? Ви – діти. І саме ви даєте нам можливість відчути дух Різдва. Бажаю, щоб усі ваші найзаповітніші мрії здійснилися цього року», — звернулася до найменших учасників заходу заступниця начальника ОВА Жанна Шерстюк.

Успіхів малечі, а всім родинам — тепла та щастя, перемоги побажала  перша заступниця голови обласної ради Ніна Лемеш.

На свято приїхали не всі діти. Проте свої подарунки вони обов’язково отримають. Подібних заходів цього року, як зауважив голова Благодійного фонду імені Софії Русової Іван Чаус, буде ще багато: є не тільки свого роду «дорожня карта», а й плани щодо розробки відповідної програми на п’ять років.





Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації


Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.