Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 23:41:38

Медзаклади Чернігівщини потребують працівників

23.12.2022   10:10Агенцiя

Про це повідомляють у службі зайнятості. Робота є для лікарів різних профілів, сестер медичних, фельдшерів, молодших медичних сестер. Зокрема в області потрібні лікарі загальної практики-сімейні лікарі, терапевти, педіатри, стоматологи, невропатологи, хірурги, анестезіологи тощо. Медпрацівників шукають у Чернігові, Сновську, Новгород-Сіверську, Ніжині, Варві, Прилуках, а також на Городнянщині, Коропщині, Сосниччині, Бобровиччині, Борзнянщині, Ічнянщині, Куликівщині. Загалом у базі даних обласної служби зайнятості налічується близько 40 вакансійу сфері охорони здоров’я.

Заробітна плата лікарів до 25 тис. грн, сестер медичних – до 8 тис. грн. Деякі пропозиції роботи - з наданням житла.
Якщо вас зацікавили вакансії в сфері охорони здоров’я, звертайтеся до будь-якого структурного підрозділу обласного центру зайнятості чи за телефоном (0462) 77-90-25, або на наш канал онлайн-підтримки в Telegramhttps://t.me/pitrymkaDSZChernigiv
Пропозиції роботи дивіться на сервісі "Єдиний портал вакансій" https://jobportal.dcz.gov.ua, телеграм каналі актуальних вакансій «Робота зараз: Державна служба зайнятості» https://t.me/worknowdcz.
 

Обласний центр зайнятості

 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.