Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 00:20:17

Бажаєш стати супергероєм волонтером? Тоді давай на БУР!

24.11.2022   20:40Агенцiя

Волонтерська програма Будуємо Україну Разом запрошує волонтерів на БУР-табір у смт. Макарів, Київської області.

Відбудова гуртожитку  Макарівського медичного коледжу - постраждав внаслідок  обстрілу. Частково пошкоджені приміщення, найбільших руйнацій зазнав дах. Працівники гуртожитку та медичного коледжу були в цей період евакуйовані, тому про будівлю дізналися вже в березні, другій декаді місяця серед фотографій будівель, які постраждали від рф . Оскільки дах довгий час не була перекрита, то додаткові ушкодження була завдані  й внаслідок природних умов.

Гуртожиток - місце соціальне, тому можлива втрата гуртожитку була доволі травматичною для мешканців. Але було дуже важливим як для працівників, так і для мешканців, особливо з малим соціальним забезпеченням, що їхні речі залишилися недоторканими. Нині випускники медичного коледжу + колишні мешканці гуртожитку на передовій. Для місцевої команди будова становить велику соціальну цінність, тому що це маленька історія їхніх студентів які є і в майбутньому буде ще більше.

Що потрібно від волонтерів? Вік “18+” та по можливості волонтерський внесок (400 грн. - 10% від вартості перебування у таборі). Натомість пропонуємо проживання, харчування, компенсацію проїзду, за потреби надаємо довідку про участь в таборі в навчальний заклад.

Важливо, що на БУР-таборі волонтери не тільки працюють, а й розвиваються, мандрують, навчаються.

Залишити свою заявку на реєстрацію на табір можна за цим посиланням

Будемо вдячні, якщо опублікуєте цю інформацію у своєму ЗМІ. А також запрошуємо до нас на табір: написати/відзняти репортаж, взяти інтерв’ю. Ми готові до будь-якої співпраці. Та будь-яких запитань.

Довідка. Що таке БУР? Програма, яка вже понад 8 років займається розвитком молоді через волонтерство та організовує волонтерські табори по всій Україні.

З 2014 ми взяли відповідальність за зміни в країні. Мандруємо між громадами, підсилюємо місцеву молодь, допомагаємо створювати молодіжні простори та відновлювати будинки для потребуючих сімей. Бо якщо не ми, то хто? Детальніше на сайті https://bur.ukredu.org/


PR-менеджер БУРу Владислав Крупко - 095 800 50 16, vkrupko.bur@ukredu.org

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.