Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 22:26:38

Прапор із підписом Залужного продали на аукціоні за 101 тисячу гривень

24.10.2022   12:16Агенцiя

21 жовтня завершився благодійний аукціон, на якому продали Прапор України, підписаний Головнокомандувачем Збройних сил України Валерієм Залужним.



Переможцем аукціону став чернігівський підприємець Владислав Москальчук. Він зробив ставку у 101 тисячу гривень в останню хвилину торгів.

«Дякую велике ЗСУ, дякую величезне хлопцю, який збив ці дві ракети. Те, що він врятував одне життя чи 10 життів, дай Бог ми про це не будемо більше ніколи знати», — говорить Владислав Москальчук.

Аукціон спільно проводили Суспільне Чернігів та благодійний фонд «Це моє місто».

За зібрані кошти придбають рації. Частина з них — для підрозділу бійця Дмитра Шумського, який 10 жовтня збив дві російські крилаті ракети, що летіли на Чернігів. Відеосюжет про нього дивіться на ютуб-каналі Суспільне Чернігів. Друга частина — для артилеристів 46-ї бригади, де служать захисники із Чернігова.

Це був вже третій благодійний аукціон команди Суспільне Чернігів. Раніше вдалося продати прапори Чернігова та області із підписом Президента України, та частину кабіни російського СУ-34. У підсумку команді вдалося передати ЗСУ 271 тисячу 43 гривні.

 Суспільне Мовлення

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини