Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 05:20:18

Швидко знайти роботу допомогла служба зайнятості

21.09.2022   16:57Агенцiя

Історія працевлаштування Оксани Пилипенко з Бобровиці є прикладом ефективної взаємодії фахівців служби зайнятості та безробітної, яка втратила роботу, але не надію знову працевлаштуватися.

У червні цього року жінка звернулася до відділу сприяння зайнятості у Бобровицькому районі Носівської районної філії Чернігівського обласного центру зайнятості за допомогою в працевлаштуванні. Мала вищу економічну освіту і чималий професійний досвід. Останнє місце роботи – Полікомбанк, де вона працювала економістом. Оксана повідомила кар’єрному раднику, що шукає роботу за місцем проживання, зі зручним графіком, бо має сина, якому 6 років, тож цьогоріч треба багато уваги приділяти навчанню маленького першокласника. Враховуючи освіту, досвід роботи і побажання безробітної, спільно з кар’єрним радником було складено індивідуальний план працевлаштування з чіткими рекомендаціями, які допомогли жінці визначити пріоритети.

Коли на початку серпня у базі вакансій обласної служби зайнятості з’явилася пропозиція роботи секретаря в Бобровицькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1, кар’єрний радник відразу запропонувала її Оксані. Після успішної співбесіди безробітна була працевлаштована. Тепер Оксана працює в тому ж самому навчальному закладі, де вчиться її син-першокласник.

Якщо ви шукаєте роботу, найбільша база вакансій тут https://chg.dcz.gov.ua/userSearch/vacancy

Телеграм канал актуальних вакансій «Робота зараз: Державна служба зайнятості» https://t.me/worknowdcz

Підписуйтесь також на наш канал онлайн-підтримки в Telegram https://t.me/pitrymkaDSZChernigiv

Чернігівський обласний центр зайнятості

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.