Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:08:51

З’явився ресурс, де зібрана вся інформація про грудне вигодовування

20.09.2022   19:41Агенцiя

Для жінок із немовлятами та тих, хто тільки збирається стати мамою, а також для тат, бабусь і дідусів з’явився зручний та корисний ресурс breastfeeding.org.ua, де можна знайти все про грудне вигодовування.

Сайт створено на основі матеріалів «Національний рух в підтримку грудного вигодовування «Молочні ріки України»  за підтримки ЮНІСЕФ. 

Там можна знайти статті, відео та курси про всі аспекти грудного вигодовування з перших днів життя малюка. Чому грудне молоко таке важливе для немовляти, як налагодити та підтримувати грудне вигодовування, як організувати сон родини з новонародженою дитиною, як навчитися правильно прикладати дитину, як зрозуміти, чи отримує вона достатньо молока, як правильно зціджувати та зберігати молоко, як вводити  прикорм — відповіді на ці та інші запитання можна знайти на сайті Молочних рік України.

Також там можна записатися на курси для мам, знайти контакти консультантів з грудного вигодовування або пройти навчання і самій стати такою консультанткою.

- Ми впевнені в тому, що кожна жінка здатна годувати грудьми свого малюка стільки, скільки це буде потрібно! Сайт Молочних рік допоможе вам у цьому, - зазначають розробники сайту.


 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини