Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 21:15:41

В області триває модернізація газорозподільних мереж та підготовка до опалювального сезону

07.09.2022   09:04Агенцiя

У межах програми розвитку газорозподільних мереж фахівці АТ «Чернігівгаз» встановили 157 будинкових регуляторів тиску Pietro Fiorentini, зокрема 97 – в Топчіївці та Серединці Чернігівського району і 60 – в Новгород-Сіверському районі, у селах Оболоння та Придеснянське.

Комбіновані будинкові регулятори тиску (КБРТ) встановлюються в домогосподарствах споживачів та підтримують тиск газу на рівні, потрібному для роботи побутових газових приладів.

Італійські регулятори Pietro Fiorentini завдяки сучасній конструкції можуть довше підтримувати вхідний тиск для стабільної роботи газового обладнання в оселях споживачів навіть при зміні тиску в мережі, а також мають меншу схильність до утворення витоків. Крім того, мають високий клас точності й надійності, не потребують заміни деталей, є набагато довговічнішими за КБРТ старого зразка.

За повідомленням АТ«Чернігівгаз»

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини