Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 липня, 02:58:10

Молодь Кіптівської громади створила культурно-дозвіллєвий молодіжний простір

02.09.2022   16:15Агенцiя

Молодіжна рада в Кіптівській громаді завершила проект з облаштування культурно- дозвіллєвого простору при Підлісненському будинку культури в рамках конкурсу міні-грантів ГО «Центр Доброчин» за підтримки Європейського фонду за демократію.

В селі Підлісному не було простору для змістовного дозвілля молоді. Тому було вирішено створити сучасний культурно-дозвіллєвий молодіжний простір на базі Підлісненського сільського будинку культури. Запланували провести косметичний ремонт існуючого приміщення та зробити його більш зручним, сучасним та затишним.

Долаючи деякі перепони, несподіванки у вигляді неочікуваних поворотів у ремонті, бо будівля таки трохи "з характером", скептицизм та критику (без якої ну ніяк не обійтися) молоді люди таки створили затишну кімнату, яка вже радо зустрічає відвідувачів.

Наразі цей простір слугує майданчиком для обговорення ідей, командної та індивідуальної роботи, проведення просвітницьких та культурно – масових заходів, а також розвитку волонтерства і пропагування активної участі молоді в житті громади.

Велика подяка Трутню Андрію, Влад Борисенко, Павлу Биковцю, Toxa Garkavko, без яких нічого б не вдалося!

Молодь створила вільний простір, де змістовно проводить вільний  час, розвивається та навчається! Все буде Україна!   

#молодьрулить #молодьсуперсила #молодіжнарада #чернігівщина #youth #молодь #Dobrochyn #EED

Діяльність проходить в рамках проекту Центру Доброчин «Розширення можливостей залучення молоді в Чернігівській області», що виконується за фінансової підтримки Європейського фонду за демократію.

Останні новини Чернігівщини

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток 12:19

Культурна спадщина є невід'ємною частиною національної ідентичності та історичної пам'яті кожного народу. Вона втілює в собі багатовікові традиції, досягнення мистецтва, архітектури та науки, відображаючи унікальний шлях розвитку суспільства.

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів 12:03

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-червень 2024 року надійшло 4,3 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,6 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

 Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті

Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті 10:10

Кіберполіція України інформує про небезпеку вербування російськими спецслужбами для вчинення диверсій, зокрема – підпалів автомобілів українських військовослужбовців.

Медиків Чернігова привітали з професійним святом 10:06

У Чернігові працівників і працівниць закладів охорони здоров’я нагородили з нагоди Дня медичного працівника України, який відзначається 27 липня.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 8 пожеж. Внаслідок цих подій 3 особи постраждало.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини