Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 липня, 07:28:51

З вересня у Чернігові запрацюють два додаткових тролейбусних маршрути

30.08.2022   22:05Агенцiя

З вересня Черніговом почнуть курсувати ще два тролейбусних маршрути. Відповідне рішення погодили на засіданні виконавчого комітету 30 серпня.

Пропонується відкрити тролейбусні маршрути №1Т "Залізничний вокзал" – "Діагностичний центр" (через вул. Шевченка) та № 10Т  "Обласна лікарня" – "Діагностичний центр" (через проспект Левка Лук’яненка).

    — Орієнтовно ми плануємо запустити ці маршрути в 10 числах вересня. Вони скорочені, бо тривають роботи з відновлення контактної мережі і зараз відновлюється частина контактної мережі від Політехнічного університету до Діагностичного центру.  Далі, до Сіверянки, немає можливості це зробити зараз, там взагалі немає інфраструктури, — пояснив під час засідання начальник Управління транспорту Олександр Рижий.

Про точні дати початку роботи цих маршрутів ми повідомо додатково.

На сьогодні у місті працює п'ять тролейбусних маршрутів, з вересня їх кількість збільшиться до семи, а відповідно кількість машин із 38 до 50 одиниць.

Курсують містом і автобусні маршрути, наразі їх 13, які обслуговує 72 автобуси, всі вони середньої та великої місткості. На засіданні виконавчого комітету було погоджено призначення з 1 вересня 2022 року строком на три місяці або до закінчення воєнного стану тимчасових перевізників для обслуговування цих тимчасових міських автобусних маршрутів.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток 12:19

Культурна спадщина є невід'ємною частиною національної ідентичності та історичної пам'яті кожного народу. Вона втілює в собі багатовікові традиції, досягнення мистецтва, архітектури та науки, відображаючи унікальний шлях розвитку суспільства.

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів 12:03

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-червень 2024 року надійшло 4,3 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,6 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

 Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті

Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті 10:10

Кіберполіція України інформує про небезпеку вербування російськими спецслужбами для вчинення диверсій, зокрема – підпалів автомобілів українських військовослужбовців.

Медиків Чернігова привітали з професійним святом 10:06

У Чернігові працівників і працівниць закладів охорони здоров’я нагородили з нагоди Дня медичного працівника України, який відзначається 27 липня.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 8 пожеж. Внаслідок цих подій 3 особи постраждало.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини