Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 23:59:41

Ювенальні поліцейські Чернігівщини перевірили всі заклади освіти перед початком навчального року

30.08.2022   20:53Агенцiя

Поліцейські спільно з рятувальниками та освітянами проінспектували всі навчальні заклади Чернігівщини на дотримання ними вимог організації навчання в умовах воєнного стану.

Під час інспекцій перевірявся стан бомбосховищ, їх відповідність необхідним вимогам, наявність схеми евакуації, дотримання протипожежної безпеки тощо.

Також поліцейські ювенальної превенції взяли участь у педагогічних радах, на яких обговорили питання спільної роботи під час навчального процесу. Поліцейські та освітяни обговорили алгоритм дій у випадку повітряної тривоги, виявлення підозрілих предметів, замінування закладів, необхідність проведення профілактичних бесід з учнями.

– Станом на сьогодні, 30 серпня, відомо, що 72 школи працюватимуть офлайн (очно). Ще 214 шкіл працюватимуть лише онлайн, серед них – 88 шкіл у прикордонних громадах. У змішаній формі працюватимуть 99 шкіл. З 18 інтернатів 5 працюватимуть очно, 5 – за змішаною формою і 8 – дистанційно. З 427 дитячих садочків наразі працює лише 7 по місту Чернігову, але планується відкриття більше дошкільних навчальних закладів, де усім вимогам відповідають укриття. На жаль, чотири школи на Чернігівщині повністю зруйновані та не підлягають відновленню – дві в Чернігові та дві в Новгороді-Сіверському. Ще 23 школи зазнали пошкоджень внаслідок обстрілів, – розповіла керівниця ювенальної превенції поліції області Оксана Огненко.

Ювенальні поліцейські Чернігівщини і надалі будуть активно працювати як з освітянами, так і з учнями навчальних закладів. Профілактичні заходи, уроки та інформаційні заняття поліцейські проводитимуть з дітьми як у навчальних закладах, так і в онлайн режимі.

Чернігівська обласна поліція

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.