Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 11:42:27

В’ячеслав Киченок очолив лісове господарство Чернігівщини

18.08.2022   08:55Агенцiя

17 серпня у ДП «Чернігівське лісове господарство» відбулося представлення колективу нового директора.

Ним став досвідчений інженер лісової справи В’ячеслав Сергійович Киченок.

Представив нового керівника трудовому колективу лісгоспу заступник начальника, головний інженер Чернігівського ОУЛМГ Олександр Жук. Він подякував попередньому директору Юрію Ревку за п’ять років роботи.

Новий керівник об’єднаного лісового господарства В’ячеслав Киченок – лісівник, як мовиться, за велінням долі. Народився у селі Тужар на Козелеччині, школу закінчив у Задеріївці на Ріпкинщині серед розкішних соснових борів. Отож батьки схвалили вибір сина, коли він вирішив вступити до Лубенського лісового технікуму, який закінчив з відзнакою.

Відтак здібний і допитливий випускник розпочав трудову діяльність з посади майстра на лісозаготівлях у Чудівському лісництві ДП «Добрянське лісове господарство».

Згодом без відриву від виробництва здобув вищу освіту у Львівському державному лісотехнічному університеті.

Тривалий час В’ячеслав Сергійович працював начальником Добрянського нижнього складу, майже півроку у 2007 році він вже очолював ДП «Чернігівське лісове господарство», тож тепер повертається сюди вдруге.

Кілька років був заступником начальника, головним інженером Чернігівського ОУЛМГ. А у 2011 році був призначений головним інженером Добрянського держлісгоспу. З 2022 року – головний інженер ДП «Городнянське лісове господарство».

Усі лісівники Сіверського краю і, звичайно ж, рідного трудового колективу знають і поважають його як здібного організатора і висококваліфікованого спеціаліста.

Лісівники Чернігівщини вітають В’ячеслава Киченка з призначенням на посаду директора ДП «Чернігівське лісове господарство», бажають здоров’я і успіхів у досягненні значно вагоміших результатів заради мирного неба над рідним Придесенням і всією Україною!

За інформацією Чернігівського ОУЛМГ

Останні новини Чернігівщини

У січні-лютому 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини отримали 1,4 мільярди гривень податків та зборів

У січні-лютому 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини отримали 1,4 мільярди гривень податків та зборів 10:32

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-лютий 2024 року надійшло 1,4 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,2 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

У Чернігівському районі поліцейські зупинили нетверезу водійку, вміст алкоголю в крові якої перевищував допустиму межу майже у 13 разів 10:27

Інспектори групи реагування патрульної поліції склали на правопорушницю адміністративний протокол за фактом керування транспортом у нетверезому стані. Загалом упродовж тижня поліція Чернігівського району задокументувала 30 фактів скоєння таких правопорушень.

 Менські поліцейські викрили чоловіків, які підозрюються у незаконному полюванні

Менські поліцейські викрили чоловіків, які підозрюються у незаконному полюванні 10:25

За фактом незаконного полювання правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Тривають слідчі дії.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:19

Протягом минулої доби зареєстровано 7 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення та 6 пожеж. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

19 березня: цей день в Україні і світі

19 березня: цей день в Україні і світі 10:16

ДЕНЬ 755 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 755 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини