Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 08:56:55

Начальник поліції Чернігівщини підбив підсумки роботи за липень

09.08.2022   09:45Агенцiя

В Головному управлінні Нацполіції в Чернігівській області проаналізували результати роботи районних територіальних відокремлених підрозділів ГУНП області на основних пріоритетних напрямках.

У понеділок, 8 серпня, в главку поліції області відбулося проведення відеоселекторної наради з підведення підсумків роботи за участю керівника поліції Чернігівщини Володимира Нідзельського та його заступників, керівників територіальних підрозділів поліції.

Керівництво ГУНП на основі детального аналізу дало оцінку роботі поліцейських підрозділів у липні 2022 року.
Серед пріоритетних напрямків поліцейської діяльності – оперативне реагування на заяви та повідомлення громадян, розкриття тяжких і особливо тяжких та резонансних злочинів. Ще один важливий аспект – організація роботи блоку превенції, зокрема, у напрямку співпраці з територіальними громадами області.

В пріоритеті також підвищення рівня розкриття нетяжких та майнових злочинів. В цьому контексті присутні проаналізували ефективність роботи системи відеоспостереження «Мережа безпеки» на території області та перспективи її розвитку.

Володимир Нідзельський докладно зупинився на основних напрямках діяльності, які потребують активізації, а також окреслив основні здобутки і недопрацювання.

Підбиваючи підсумки, начальник поліції області серед інших підрозділів відзначив роботу та професіоналізм Прилуцького районного відділу поліції.

–  Дякую кожному з вас за сумлінну службу та щиру відданість своїй справі. Завдяки командній злагодженій роботі ми зможемо чітко виконувати поставлені перед нами завдання, захищати права людей, інтереси суспільства та держави, – сказав Володимир Олександрович.

Поліція Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини