Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 11:50:51

Волонтерський проєкт "Країна вільних людей" завітав до Любецької громади

08.08.2022   10:00Агенцiя

5 серпня в Тарасо-Шевченківському старостинському окрузі (Любецька громада) відбулася розважально-інформаційна програма "Я - громадянин України" за ініціативи організації Крим SOS.

Веселі конкурси й розваги, 🇺🇦вікторина "У моєму серці Україна", локації з аквагриму, створення патріотичних листівок, конкурс малюнку - усе це зробило день святковим.

Чудові подарунки - енергозберігаючі ліхтарі надали партнери - Представництво міжнародної організації з міграції. Дякуємо за участь та небайдужість! Усі дітки отримали солодощі та вітамінний сік за підтримки Крим SOS.

Дякуємо представникам Державної служби з надзвичайних ситуацій Чернігівського району за інформаційну кампанію щодо мінної безпеки та наочну демонстрацію вибухових пристроїв. Безпечне дитинство - мінімум, що ми маємо зробити для наших дітей! А також Ларисі Борисенко - старшому інспектору  з особливих доручень Управління дотримання прав людини Національної поліції України за просвітницьку кампанію та спілкування з учасниками заходу.

За сприяння в організації ініціативи вдячні Тетяні Грищенко - начальниці відділу освіти, молоді, сім'ї та спорту Любецької селищної ради.

- Вдячні всім, хто підтримують цю ініціативу й надали посильну допомогу. Адвокат Лопатка Володимир дякуємо, що першим відгукнувся, коли ми починали🙏💪. Шукаємо партнерів, аби зробити цей проєкт - "Країна вільних людей" і в інших громадах. Особливо тих, які найбільше постраждали від військової агресії. Тож, ми готові до співпраці, - зазначають у ГО "Жіночий формат"

Для бажаючих приєднатися контакти: 0635342703, Антоніна

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини