Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 16:27:22

В Чернігові поліцейські затримали «закладчика» наркотиків

08.08.2022   09:50Агенцiя

Співробітники Чернігівського райуправління поліції та регіонального Управління боротьби з наркозлочинністю викрили 41-річного мешканця Чернігова, який розповсюджував психотропні речовини шляхом закладок.

Поліцейські провели затримання підозрюваного у роздрібному наркодилерстві якраз у момент, коли чоловік щойно отримав чергову партію забороненого «товару» в одному з поштових відділень Чернігова. Під час поверхневого огляду поліція виявила та вилучила у громадянина поліетиленовий зіп-пакет з порошкоподібною речовиною, схожою на амфетамін.

Зловмисник пояснив поліцейським, що замовляв пакунки з психотропною речовиною в одному з месенджерів в Інтернеті. В подальшому здійснював порційне фасування «товару» та продавав його клієнтам шляхом створення «закладок».

Поліцейські провели також невідкладний обшук в оселі чернігівця, де виявили декілька зіп-пакетів з порошкоподібною речовиною, а також засоби для фасування наркотиків та ваги. Також слідство вилучило комп’ютерний системний блок з інформацією про діяльність, пов’язаною зі збутом наркотичних речовин.

Наразі проводяться заходи із встановлення місць закладок з наркотиками.

Вилучені речовини направлені на проведення експертних досліджень. 

Поліцейські затримали його в порядку статті 208 Кримінально процесуального кодексу України.

За цим фактом слідчий поліції, за процесуального керівництва Чернігівської окружної прокуратури, відкрив кримінальне провадження за частиною 1 статті 307 Кримінального кодексу України (збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Досудове розслідування триває.

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.