Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 13:30:29

У Чернігові поліцейські вилучили у місцевого мешканця психотропну речовину вартістю понад 400 тисяч гривень

29.07.2022   10:50Агенцiя

Оперативники карного розшуку поліції області спільно зі співробітниками Управління патрульної поліції затримали 27-річного мешканця Чернігова при отриманні ним посилки з понад кілограмом психотропної речовини. Експертиза підтвердила, що у поштовому відправленні був амфетамін.

Вчора в ході відпрацювання оперативної інформації поліцейські затримали чоловіка під час отримання ним партії наркотовару в одному з поштових відділень Чернігова. 

Під час невідкладних процесуальних дій поліція виявила та вилучила у громадянина пакет з порошкоподібною речовиною. Вилучену речовину направили на проведення експертних досліджень, які показали, що це амфетамін. Вартість такої кількості психотропної речовини на «чорному ринку» становить близько 400 тисяч гривень.

Підозрюваний пояснив поліцейським, що замовляв пакунок з наркотиками в одному з месенджерів в Інтернеті. В подальшому планував самостійно розфасувати заборонений товар та продати його вроздріб на території міста Чернігова.

Поліцейські затримали зловмисника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Поліція під процесуальним керівництвом прокуратури готує зловмиснику повідомлення про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Такі дії караються позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.


 

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.