Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 11:52:33

Графік перевірки будинкових тепломереж з 4 по 8 липня. Шукайте свою адресу

22.06.2022   09:31Агенцiя

Чернігівська міська рада продовжує інформувати населення про дати перевірки внутрішньобудинкових мереж за конкретними адресами.

У відомстві нагадують, що наразі комунальники готують житловий фонд Чернігва до опалювального сезону, перш за все, перевіряючи мережі в багатоквартирних будинках. У такий спосіб ведеться пошук і ліквідовуються пориви, які могли утворитися після розмерзання теплових мереж у будинках під час активних бойових дій у лютому-березні 2022 року. 

Наразі протестували мережі у більше 400 будинках.

Перевірки здійснюються відповідно до розкладу. При його складанні керуються черговістю будинків у системі централізованого опалення, кількістю пошкоджень під час обстрілів. Навіть споруди розташовані поруч можуть ревізуватися у різні дні і навіть тижні.

Як діяти, якщо НЕ ЗНАЙШЛИ СВОЮ АДРЕСУ у цьому переліку чи в опублікованих раніше. Стежити за наступними публікаціями – ваш будинок може бути зазначений у подальших наших графіках.

Як діяти, якщо ви ЗНАЙШЛИ СВІЙ БУДИНОК у переліку. У вказаний день слідкувати за будь-якими ознаки витоків води з тепломереж у своїх чи сусідніх квартирах.  Для цього можна перебувати вдома самим або бути на зв’язку із сусідами, друзями чи родичами. 

При поривах слід одразу повідомляти ЖЕК, теплову організацію або кол-центр — щоб вони вимикали подачу води і починали ремонтувати теплову систему. Контакти вашого ЖЕКу та теплопостачальників є на платіжках за квартплату та тепло (знайдіть ці телефони завчасно). Телефон контакт-центру — 0800509350 (безкоштовно), передати інформацію можна також через особистий кабінет на сайті колл-центру чи через мобільний додаток «Call-центр CityOn. Чернігів».

Якщо ви вже знаєте про пошкоджені мережі у вашій квартирі, передайте інформацію про це прямо зараз. Не чекайте перевірки.

Опубліковані раніше графіки: 1-10 червня13-17 червня, 20 червня-1 липня

Графік перевірки будинкових тепломереж з 4 по 8 липня

 

Управління ЖКГ Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.