Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 01:50:36

Чернігівка стала володаркою титулу "Міс Україна Всесвіт 2022"

15.06.2022   11:40Агенцiя

Про це повідомляється на офіційному каналі конкурсу «Міс Україна Всесвіт».

- “Міс Україна Всесвіт”-2022 Вікторія Апанасенко представить Україну на найбільшому світовому конкурсі краси “Міс Всесвіт”-2022. Її мета — не лише завоювати престижний титул, але й привернути увагу міжнародної спільноти до подій в Україні та боротися за правду і мир на міжнародному культурному фронті, - повідомляють організатори конкурсу.

Вікторія Апанасенко родом з Чернігова, працює у модельному бізнесі, а також займається акторською майстерністю.
Дівчина часто презентує власні твори на конкурсах читців поезії та прози. Дівчина стверджує, що у її характері поєднуються протилежні якості – чуйність і сталева внутрішня сила.

З дитинства займалася художньою гімнастикою, бальними та сучасними танцями, малюванням.

Під час війни Апанасенко зайнялася волонтерством: готує та розвозить їжу для воїнів і людей похилого віку в Києві.

Перед початком війни батько дівчини переніс важку і дуже ризиковану операцію на серці.

«... 23 лютого я мала їхати до Чернігова. 22 я сиділа на підлозі виснажена і в моїй голові чомусь постійно крутилось «не їдь», чому я не розуміла. А вже 24го почалась війна.

Я так і не встигла обійняти батьків, не встигла зустрітись з бабусею і дідусем. Не встигла ще раз подивитись на рідний Чернігів. Докори за це ще довго будуть лунати у моїй свідомості. І з 5ї години ранку 24 лютого, коли я побачила пропущений дзвінок, я зрозуміла, що той самий «світанок» так і настав.

Здавалось, що усе моє життя руйнується. Кожен наступний день зливався у одну чорну смугу, просочену розпачем. Постійні взриви, нестерпні новини, знищені сусідні будинки, школи.
Тижні сповнені страхом не почути рідний голос. «Мы сидимо з татом у підвалі, поруч танки. Бережіть себе» і зв‘язок з батьками та всіми рідними обірвася», - розповідала Апанасаенко у своєму Instagram.

На щастя, батьків дівчини вдалося евакуювати.

Додамо, що в минулому році Вікторія Апанасенко вже здобула титул "Віце-міс Україна Всесвіт", поступившись моделі Анні Неплях.

 


джерело

 

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.