Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 18:27:26

Укрпошта відкриває перше з початку війни стаціонарне відділення 14010 у Чернігові

30.05.2022   11:31Агенцiя

Укрпошта попри війну продовжує розвивати мережу відділень і 28 травня відкриває вже 12 відділення, а для Чернігова це перше відділення в умовах воєнного стану, що розташоване по вул. Гагаріна, 4/6.

Тож наразі в обласному центрі працюють 19 офісів Укрпошти, що надають весь спектр поштових та фінансових послуг.

“Укрпошта на Чернігівщині не лише відновлює пошкоджені відділення, а й відкриває нові. Нині почало працювати нове відділення зі зручним розташуванням для майже 8 тисяч клієнтів Чернігова, відкриття якого планували ще до війни. Зараз наша мережа повноцінно працює в області і наші клієнти можуть скористатися всіма необхідними послугами або у стаціонарних, чи у пересувних відділеннях. Вдячний нашій команді на Чернігівщині за відновлення роботи мережі: у середині квітня працювало близько 100 відділень, а на кінець травня відновлено роботу ще 80. А попереду у нашої команди відновлення зруйнованих відділень, які не можливо було швидко відбудувати”, - відзначив генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

Всі села та населені пункти, де відділення пошкоджені під час бойових дій, забезпечують всіма необхідними послугами 70 пересувних відділень: доставляють жителям посилки, продукти, ліки, виплачують пенсії та соціальні допомоги (за травень виплачено вже 96%), приймають платежі, тощо.

Зараз в Чернігівській області працюють працюють майже 180 відділень: 96 автоматизованих та 70 пересувних відділень. Загалом з початку воєнних дій вже 266 пересувних відділень Укрпошти почали працювати у 9 областях України.

Крім того, з початку війни Укрпошта комп'ютеризувала 79 сільських відділень поштового зв’язку в Черкаській, Хмельницькій, Тернопільській, Рівненській, полтавській, Луганській, Кіровоградській та Івано-Франківській областях. Таким чином 125 тис українців, що проживають в селах де мешкає понад 1200 жителів, отримали доступ до фінансових послуг.

Нагадаємо, в Укрпошті працює близько 6 тис відділень, перелік відділень, що працюють, можна переглянути за посиланням.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини