Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 12:12:59

У Чернігові розпочинається підготовка до опалювального сезону. Графік перевірки будинкових тепломереж протягом 1-10 червня

25.05.2022   17:01Агенцiя

У червні починаються перевірки готовності внутрішньобудинкових систем централізованого теплопостачання до опалювального сезону.

Вони потрібні для того, аби виявити пориви, які могли утворитися після розмерзання теплових мереж у будинках під час облоги Чернігова. Зважаючи на об'єми запланованих робіт, їх вже починають, аби встигнути підготувати місто до осінньо-зимового періоду. 

Для зручності чернігівців розроблені графіки перевірки. У ці дні постачальники тепла будуть подавати теплоносій під тиском у будинкові мережі.

Мешканцям, або їх представникам у день, вказаний у графіку, варто уважно слідкувати за будь-якими ознаками витоків води з тепломереж у їхніх чи сусідніх квартирах. У таких випадках слід одразу повідомляти про це ЖЕК, контакт-центр, теплову організацію для миттєвої організації та виконання аварійно-відновлювальних робіт системи опалення.

Нагадаємо, що випробування проводитимуться за окремим графіком, а тому мешканців будинків попереджатимуть про це за 10 днів до визначеної дати. Аби у них був час повернутися у свої квартири і вжити завчасно заходів, якщо будуть витоки теплоносія внаслідок пошкодження. 

Нижче публікуємо графік запуску теплоносія до житлових будинків з переліком адрес у період з 1 по 10 червня 2022 р. Також управляючі компанії мають попередити мешканців про початок робіт, розмістивши повідомлення на під’їздах будинків

За повідомленням пресслужби Управління ЖКГ

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.