Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 11:55:24

Поліцейські Чернігівщини викрили чоловіка за підозрою у незаконному зберіганні наркотичних засобів та психотропних речовин

06.05.2022   08:49Агенцiя

Сьогодні в результаті спільних дій співробітників Чернігівського райуправління поліції та регіонального Управління боротьби з наркозлочинністю було викрито 35-річного мешканця Чернігова, який придбав наркотичні засоби та психотропні речовини.

Під час відпрацювання оперативної інформації поліцейські встановили, що зі столиці до Чернігова прямує поштове відправлення, яке може містити наркотики. Поліцейські затримали одержувача поблизу поштового відділення. Цей місцевий мешканець мав при собі вказану посилку.

При огляді пакунка правоохоронці виявили 55 невеличких пакетиків з кристалічною речовиною, попередньо ідентифікованою як солі Alfa PVP, та 30 згортків з рослинною речовиною, схожою на канабіс.

Підозрюваний пояснив поліцейським, що пакунок з кримінальним «товаром» отримав від постачальника з Києва. Інформацію про нього він відшукав у одній з соцмереж в Інтернеті.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Нині тривають заходи зі встановлення каналів надходження наркотичних засобів.

Вилучені речовини поліція направила на проведення експертних досліджень. Після отримання результатів експертиз слідчий планує повідомити зловмиснику про підозру за ч. 1 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини