Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 19:44:44

Поліція Чернігівщини встановлює обставини смертельної ДТП в Менській громаді

19.04.2022   11:42Агенцiя

У неділю близько 18-ї години до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на повороті до села Дягова Менської громади.

Внаслідок зіткнення автомобілів двоє людей загинули та ще двоє зазнали травм.

На місце події негайно прибула група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Корюківського райвідділу поліції, співробітники слідчого управління і слідчі з розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Чернігівщини.

Поліцейські встановили, що 40-річний водій автомобіля «Ауді», рухаючись з Мени в напрямку смт Березне, виїхав на зустрічну смугу. Там він допустив зіткнення з легковиком «ВАЗ» під керуванням 22-річного мешканця Коропської громади.

Внаслідок ДТП водій та пасажирка «Ауді» загинули на місці події, а водій та пасажирка «ВАЗа» зазнали травм та були госпіталізовані.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.


Поліція з’ясовує обставини автопригоди у рамках провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель кількох людей).
Досудове розслідування триває.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.