Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 12:30:59

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

13.02.2022   16:01Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровані на території області за період з 8:00 12 лютого по 8:00 13 лютого 2022 року

Протягом минулої доби зареєстровано 2 пожежі.

Стан доріг:

За інформацією Служби автомобільних доріг у Чернігівській області для забезпечення експлуатаційного утримання автомобільних доріг державного значення працювали 69 одиниць спецтехніки та 78 працівників, проїзд транспортних засобів на автодорогах державного значення в межах області забезпечено.

Пожежі в житловому секторі – 2 :

- в смт Сосниця Корюківського району  (Сосницька ТГ)  по вул. Вишневій, 5 о 21 год. 14 хв. 12 лютого сталася пожежа житлового будинку (5х10 м, стіни дерев'яні, покрівля шиферна). Вогнем пошкоджено підлогу та сміття на площі 2 кв.м. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем господаря.

- в смт Березна Чернігівського району (Березнянська ТГ) по вул. Б. Хмельницького, 61 о 23 год. 29 хв. 12 лютого сталася пожежа житлового будинку (9х10 м, стіни цегляні, покрівля шиферна), що не експлуатується. Вогнем знищено покрівлю на площі 10 кв.м та перекриття на площі 15 кв.м, пошкоджено стіни. Власник, причина пожежі та збитки встановлюються

Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах 10-13 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 11 мкр/год., Ніжин – 12 мкр/год., Прилуки – 12 мкр/год., Остер – 12 мкр/год., Покошичі – 10 мкр/год, Семенівка – 13 мкр/год., Сновськ – 11 мкр/год.

Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години 12 лютого по  20 годину 13 лютого очікується невелика хмарність, без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура вночі –4...−9º, вдень −1...+4º.

По Чернігову температура вночі –6...–8º, вдень +1...+3º.

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.