Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 09:42:44

ТОВ «Чернігівгаз збут» відшкодує збитки за ухвалою суду

01.02.2022   15:26Агенцiя

Рішенням Господарського суду Чернігівської області від 12.10.2021 задоволено позов Прилуцької окружної прокуратури в інтересах держави в особі Відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради до ТОВ «Чернігівгаз збут» про стягнення шкоди, заподіяної внаслідок неправомірного збільшення ціни на газ, яке залишено в силі постановою Північного апеляційного господарського суду.

Прокуратурою доведено, щовсупереч інтересам держави, в порушення норм Закону України «Про публічні закупівлі» та положень укладеного договору, сторонами було укладено додаткові угоди, згідно яких зменшено обсяги поставок газу та збільшено вартість ціни природного газу.  Внаслідок укладення цих угод інтересам державі заподіяні збитки в сумі 62565 грн.
Після розгляду справи апеляційним господарським судом, в січні 2022 року ТОВ «Чернігівгаз збут»відшкодувало на користь Відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Срібнянської селищної радивищезазначену суму коштів в повному обсязі.

Прилуцька окружна прокуратура.
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини