Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 14:08:03

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

30.01.2022   10:33Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровані на території області за період з 8:00 29 січня по 8:00 30 січня 2022 року

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 4 пожежі. Внаслідок цих подій  4 особи постраждали.

Стан доріг:

За інформацією Служби автомобільних доріг у Чернігівській області для забезпечення експлуатаційного утримання автомобільних доріг державного значення працювали 98 одиниць спецтехніки та 110 працівників, проїзд транспортних засобів на автодорогах державного значення в межах області забезпечено.

Дорожньо-транспортні пригоди – 2:

- в м. Чернігові по вул. Шевченка біля будинку №50  о 05 год. 19 хв. 29 січня водій автомобіля  "Chevrolet Nubira" проявив неуважність, внаслідок чого здійснив зіткнення з тролейбусом "ПМЗ-Т2". Внаслідок ДТП водій та двоє пасажирів автомобіля "Chevrolet Nubira" отримали тілесні ушкодження та були доставлені до КНП «Чернігівська обласна лікарня».

- в м. Чернігові на перехресті вулиць Старобілоуської та Ріпкінської  о 10 год.  10 хв. 29 січня водій автомобіля "Nissan X-Trail"  здійснив наїзд на нерухому перешкоду. В результаті ДТП водій автомобіля "Nissan X-Trail" отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до КНП «Чернігівська міська лікарня № 2».

Пожежі – 4:

Доповнення до інформації про пожежу: під час розбору конструкцій на місці пожежі, яка сталася о 04 год. 38 хв.29 січня в с. Галайбине Ніжинського району (Височанська ТГ) по вул. Веселий Гай, 45 було виявлено тіло чоловіка, 1969 року народження.

пожежі в житловому секторі – 3:

- в с. Галиця  Ніжинського району (Лосинівська ТГ) по  вул. Набережній, 14 о 19 год. 02 хв. 29 січня сталася пожежа літньої кухні (4х5 м, стіни цегляні, покрівля шиферна). Вогнем покрівлю та перекриття, майно. Причина пожежі встановлюється.  

- в м. Чернігові по вул. Неборака, 18 о 19 год. 32 хв. 29 січня сталася пожежа двоповерхового житлового будинку (10х12 м, стіни цегляні, покрівля з металочерепиці). Вогнем пошкоджено конструктивні елементи димаря. Причина пожежі та збиток  встановлюються.

- в  с. Іржавець  Прилуцького району (Ічнянська ТГ) по   вул. Молодіжній, 1 о 23 год. 03 хв. 29 січня сталася пожежа лазні (5х6 м, стіни цегляні, покрівля з металевого листа). Вогнем пошкоджено конструктивні елементи перекриття на площі 1 кв.м та внутрішнє облицювання стіни на площі 2 кв.м. Ймовірна причина пожежі - недолік конструкції, порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів.

пожежі на транспорті – 1:

- в м. Чернігові по вул. Рокосовського біля будинку №58 о 13 год. 22 хв.  29 січня сталася пожежа автомобіля "VOLKSWAGEN LT 46". Вогнем знищено навісне обладнання двигуна, облицювання салону, два передні колеса, пошкоджено окремі конструктивні елементи кузова автомобіля. Причина пожежі та збиток встановлюються.

Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах 11-13 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 11 мкр/год., Ніжин – 13 мкр/год., Прилуки – 13 мкр/год., Остер – 12 мкр/год., Покошичі – 12 мкр/год, Семенівка – 12 мкр/год., Сновськ – 12 мкр/год.

Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години 29 січня по  20 годину 30 січня очікується хмарна погода з проясненнями,  сніг, мокрий сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний 7-12 м/с, місцями пориви 15 – 20 м/с. Температура вночі 2-7º морозу, вдень  від 2º морозу до 3º тепла.

По м. Чернігову очікується температура вночі 3- 5º морозу, вдень 0-2º  тепла.

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.