Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 10:10:40

У січні в районі села Козероги виявлена крадіжка ще 8 нових дорожніх знаків на дорозі Р-69 Чернігів - Вишгород

28.01.2022   11:53Агенцiя

Зовсім нещодавно ТСН висвітлила проблему крадіжок дорожніх знаків. На жаль, початок сезону 2022 року на Чернігівщині відзначився зрізанням невідомими особами дорожніх знаків на щойно відремонтованій об'їзній Ніжина на дорозі Р-67 Чернігів - Ніжин - Прилуки - Пирятин.

В процесі зйомок відеосюжету були виявлені ще нові пошкодження - відкручений знак пішохідного переходу поблизу зупинки с. Ніжинське.

Також у січні зафіксована крадіжка восьми нових кілометрових знаків (встановлених минулоріч) зі стійками на дорозі Р-69 Київ - Вишгород - Десна - Чернігів на ділянці зі 114 по 122 км між селами Козероги та Слабин.

Просимо місцевих жителів та автомобілістів не бути байдужими. Проявляти громадянську позицію, коли бачите несанкціоновані дії стосовно державного майна, оновленого спільним коштом платників податків. Обов'язково повідомляйте поліцію та Службу автомобільних доріг у Чернігівській області. Також корисними будуть дані про місця ймовірного збуту металевих конструкцій, вкрадених з території дорожнього господарства.

Зникнення дорожніх знаків - це не лише матеріальні збитки для дорожнього господарства, а й загроза безпеці та життю людей. Вони встановлюються для організації руху транспорту та пішоходів, орієнтування у місцевості водіїв.

Спільними зусиллями збережемо відремонтовану трасу безпечною для усіх учасників дорожнього руху.

Служба автомобільних доріг у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини