Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 23:07:11

На мосту через Снов роблять каркас майбутньої монолітної плити

20.01.2022   08:56Агенцiя

Між Сновськом та Гвоздиківкою наразі активно ідуть роботи зі спорудження прогонової будови мосту через річку Снов.

Скоро усі 84 балки проговоної будови буде встановлено. Поки зі сторони Гвоздиківки проводять монтаж балок на останньому 12-му прольоті, з іншої сторони мосту на виїзді зі Сновська вже розпочато "в'язання" металевого каркасу для бетонування монолітної плити прогонової будови.

Нагадаємо, біля міста Сновськ на трасі Р-83 Славутич - Любеч - Ріпки - /М-01/ - Городня - /Н-28/ - Сновськ - Корюківка - Семенівка - Костобобрів - Чайкине - /Н-27/ капітально ремонтується міст через річку Снов. Роботи були розпочаті у 2021 році. Тоді була побудована тимчасова об'їзна дорога через водну артерію. Був проведений демонтаж старих конструкції. Зроблені опори мосту з ригелями. Наразі на початку 2022 року продовжується спорудження прогонової будови.

Міст через річку Снов поблизу Сновська - один з великих мостів на території Чернігівської області. Його довжина - 270,5 метрів. Мосту 45 років, збудований у 1976 році. До капітального ремонту був аварійний, виявлені руйнування бетонних частин мосту та тріщини на несучих конструкціях.

Капітальний ремонт мосту включає: ремонт проміжних та крайніх опор, монтаж прогонової будови, улаштування мостового полотна, шару гідроїзоляції, деформаційних швів, асфальтобетонного покриття, влаштування тротуарів, системи водовідведення, освітлення, ремонт підходів до мосту.

Підрядна організація - ТОВ "БУДІВЕЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ МЕХАНІЗАЦІЇ".

Дорога Р-83 забезпечує зв'язок між низкою адміністративних центрів Чернігівської області. Тут рухається транспорт аграрних та лісозаготівельних підприємств, міжнародний транзит, легкові авто, пасажирські та шкільні автобуси. Міст відіграє важливу роль в туристичній сфері Чернігівщини. Річка Снов - улітку одне з найбільш популярних місць для відпочинку у Чернігівській області.

Служба автомобільних доріг в Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини