Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 22:30:08

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

13.12.2021   07:52Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровані на території Чернігівської області за період з 8:00 12 грудня по 8:00 13 грудня 2021 року

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 3 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 випадок виявлення і знешкодження боєприпасів часів Другої світової війни. Внаслідок цих подій загинула  1 особа та 2 особи постраждали.

Дорожньо-транспортні пригоди – 3:

- в с. Кам’янська Слобода  Новгород-Сіверського району (Новгород- Сіверська ТГ) по вул. Незалежності  о 07 год. 12 хв. 11 грудня водій автомобіля  (марка автомобіля та особа водія встановлюються) здійснив наїзд на пішохода. Внаслідок ДТП пішохід від отриманих травм загинув на місці події.

- в м. Ічня Прилуцького району по вул. Коваля о 01 год. 20 хв. 12 грудня водій автомобіля "AUDI Q5" здійснив наїзд на пішохода. Внаслідок ДТП пішохід отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до реанімаційного відділення КНП «Ічнянської міська лікарня».

- на автодорозі Н-07 Київ-Суми-Юнакіївка біля с. Нова Басань Ніжинського району  о 17 год. 12 грудня водійка  автомобіля  "ВАЗ 2106" здійснила зіткнення з автомобілем "ЗИЛ-ММЗ 554". В результаті ДТП водійка автомобіля "ВАЗ 2106" отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до КНП "Бобровицька опорна лікарня".

Пожежі в житловому секторі – 2:

- в смт Холми Корюківського району (Холминська ТГ) по вул. Михайлівська, 9 о 05 год. 40 хв. 12 грудня сталася пожежа житлового будинку (6х15 м, стіни дерев'яні, покрівля шиферна). Вогнем знищено покрівлю, перекриття на площі    15 кв.м, пошкоджено конструктивні елементи стін та майно. Причина та збиток - встановлюються.

- в м. Борзна Ніжинського району (Борзнянська ТГ) по вул. Красносільського, 7 о 19 год. 12 хв. 12 грудня сталася пожежа прибудови до житлового будинку  (11х11 м, стіни цегляно-дерев'яні, покрівля шиферна). Вогнем пошкоджено конструктивні елементи стін прибудови на площі 6 кв.м. Причина та збиток - встановлюються.

Виявлення та знешкодження боєприпасів часів Другої світової війни – 1:

Групою піротехнічних робіт та підводного розмінування  ГУ ДСНС України у Чернігівській області о 15 год. 40 хв. 12 грудня знищено артилерійський снаряд калібру 122 мм часів Другої світової війни, який було виявлено  о 13 год. 20 хв. цього ж дня на відкритій території біля с. Новоселівка Чернігівського району (Киселівська ТГ).

Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах  11-14 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 12 мкр/год., Ніжин – 12 мкр/год., Прилуки – 12 мкр/год., Остер – 12 мкр/год., Покошичі – 11 мкр/год, Семенівка – 14 мкр/год., Сновськ – 13 мкр/год.

Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години  12 грудня по  20 годину 13 грудня очікується хмарна погода з проясненнями,  невеликі опади, місцями туман, слабка ожеледь, на дорогах подекуди ожеледиця. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура протягом доби  0-5º тепла.

 По Чернігову температура протягом доби  2-4º тепла.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини