Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 06:45:02

У Прилуцькому ЦНАП вдвічі збільшиться кількість послуг 180

10.12.2021   13:23Агенцiя

Наразі Прилуцький ЦНАП надає населенню 188 видів адмінпослуг та невдовзі розширить цей перелік до 400, інформує ТК «Прилуки».

«Серед самих популярних послуг Прилуцького ЦНАПу – реєстрація місця проживання, зняття з реєстрації місця проживання, видача відповідних довідок, видача послуг держгеокадастру, паспортні послуги у нас популярні останнім часом», - розповіла начальник відділу адмінпослуг Світлана Дурдас.
Так, згідно розпорядження Кабміну, цей перелік адмінпослуг розшириться вдвічі, розповіла Світлана Дурдас. Для відвідувачів ЦНАПу додатково стануть доступними послуги з 13 сфер життя.
«Реєстрація пасіки, реєстрація і посвідчення моряка, посвідчення видається і присвоюється ранг Майстра спорту», - навела кілька прикладів нових адмінпослуг Світлана Дурдас, - та додала, що відповідно до них ЦНАП заключить меморандуми про співпрацю із відповідними субєктами надання адмінпослуг. Після цього установа оновить інформаційні та технологічні картки на кожну послугу.
Перелік послуг розшириться і в тих сферах, які ЦНАП вже обслуговує.
«Це земельні питання, паспортні послуги, послуги соціального характеру, послуги пенсійного фонду, послуги державної реєстрації актів цивільного стану, реєстрація бізнесу, реєстрація нерухомості, відповідні довідки і т.д»
Розшириться перелік і так званих місцевих послуг. Їх додадуть близько 10.
«Наприклад, гастрольні заходи: всі заяви, які надходять в нашу громаду, вони реєструються в ЦНАП – всі концерти, гастролі. І отримання результату послуги теж видаєм ми. Так само із залученням тварин вистави, це теж реєструється в ЦНАПІ. Так само встановлення режиму роботи деяких підприємств, магазинів, погодження руху транспортного засобу, погодження руху багатогабаритних транспортних засобів, які перевищують навантаження це теж буде через ЦНАП проходить, вони і були включені в наш перелік», - додала Світлана Дурдас.
Впродовж цього року Прилуцький ЦНАП надав населенню понад 24 тисячі послуг.

priluki.city

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини