Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:07:30

ДТП у Чернігівській області: щодо стану дорожнього покриття

08.12.2021   08:16Агенцiя

З ночі на Чернігівщині працювала дорожня спецтехніка, що розчищала та обробляла автодороги державного значення. Зранку 7 грудня в області була плюсова температура, дощ, протиожеледні матеріали вже спрацювали дорожнє покриття стало мокре.

Для обробки покриття протиожеледними матеріалами впродовж минулої доби з 6 на 7 грудня було задіяно:

- 66 механізмів у роботі та 44 на чергуванні;

- 83 працівники дорожніх організацій у роботі та 55 на чергуванні.

Сьогодні о 07:40 на автошляху Н-27 Чернігів – Мена – Сосниця – Грем'яч (км 14 +745) трапилася смертельна ДТП. Зіткнулися два транспортні засоби: вантажний «ДАФ» та пасажирський «Мерседес Бенц», що рухався у напрямку Чернігова. В результаті автокатастрофи 13 осіб загинуло та 7 осіб травмовані, знаходяться у тяжкому стані в медзакладах Чернігова.

Близько 23-ї ночі 6 грудня на дорогу Н-27 Чернігів - Мена - Сосниця - Грем'яч виїжджала техніка підрядної організації для посипання протиожеледною сумішшю та розчистки. Уночі дорога була вже оброблена протиожеледними матеріалами. Жодних скарг на гарячу лінію Служби автодоріг не надходило. Після виникнення ДТП зранку 7 грудня представники Служби автомобільних доріг у Чернігівській області були присутні на місці аварії разом з поліцією та ДСНС. І впродовж дня там знаходились для участі в оформленні ДТП, фіксації стану покриття та організації дорожнього руху. Спільно з поліцією був складений відповідний акт обстеження дороги. На момент зіткнення двох транспортних засобів покриття автомобільної дороги Н-27 Чернігів – Мена – Сосниця – Грем'яч було мокрим, обробленим протиожеледними матеріалами, коефіцієнт зчеплення коліс – в межах норми. Що зафіксовано в документі.

У зв'язку з ДТП, на дорозі розгорнуто роботу оперативного штабу з подолання наслідків автокатастрофи. Рух – обмежено. Об'їзд місця аварії здійснюється за маршрутом:

Дорогою Н-28 Чернігів – Городня – Сеньківка до м. Городня. У м. Городня повернути на м. Сновськ та їхати дорогою Р-83 до смт Березна. В смт Березна – виїхати на дорогу Н-27 Чернігів – Мена – Сосниця – Грем'яч та рухатись в сторону Мени. Аналогічно – у зворотному напрямку.

Про відновлення проїзду буде повідомлено додатково. Станом на 18:00 обмеження не знято, ділянка дороги досі закрита.

Звертаємо увагу водіїв, що 8 грудня на півночі України очікується погіршення погодних умов: місцями можливе налипання мокрого снігу, ожеледь та ожеледиця.

Шановні водії, звертаємо вашу увагу на необхідність неухильного дотримання Правил дорожнього руху під час керування транспортними засобами. За можливості утримайтеся від поїздок на далекі відстані. Будьте уважними, бережіть себе та своїх близьких.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини