Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 09:33:17

На будівельний майданчик на вулиці Любецькій, 26 заїхала техніка компанії "УТБ-інжиніринг"

30.11.2021   16:09Агенцiя

Нагадаємо, цю та решту багатоповерхівок починала будувати фірма "Укрсівербуд". Однак в жовтні на цьому та ще двох об'єктах компанії у Чернігові, а саме на вулиці Незалежності, 7-б та проспекті Перемоги, 64 – роботи припинилися.

25 листопада на зустрічі в міській раді Владислав Атрошенко повідомив вкладникам, що об'єкти будуть добудовані іншими підрядниками, однак назву компанії не назвав.
Чи добудовуватиме "УТБ- інжиніринг" цю та решту недобудов наразі достеменно не відомо, головний інженер компанії Ігор Райхіль від коментарів відмовився.
Міський голова Владислав Атрошенко у коментарі Суспільному 26 листопада повідомив таке:
 "Я не дивився ще які підписані угоди, але я сподіваюсь, що вони добудують".
Зазначимо, за словами генерального директора компанії "Укрсівербуд" Віктора Вереші, будівництво на трьох будівельних майданчиках припинилось з ініціативи інвестора, будівельної компанії "Добро".
    "Ми є будівельна компанія, ми не забудовник. Нас наймають, а ми працюємо. Інвестор, замовник, припинив будь-яке фінансування по цим об’єктам і ми були вимушені спочатку призупинити, а потім і зупинити виконання будівельно-монтажних робіт. Це ініціатива не з нашого боку відбулась. Можливо, ми не так цеглу кладемо або не так бетон кладемо чи ще щось.
Як сказав Віктор Вереша, причин припинення фінансування їм не пояснили. Зв’язки з компанією "Добро" він заперечує.
Можлива причина зупинки будівництва – конфлікт Віктора Вереші з міським головою Чернігова Владиславом Атрошенком, вважає правозахисник Олександр Гашпар. За його словами, саме з Атрошенком пов’язана компанія-інвестор "Добро".
    "Це компанія, яка пов’язана безпосередньо з радником чернігівського міського голови, з його юристом і дуже близькою людиною Дмитром Федоровим. Якщо відкрити декларацію чернігівського міського голови, на початку цього року він задекларував майже 1,5 мільйони дивідендів, які він отримав від ТОВ "Добробут-фінанс", який інвестував саме у цю будівельну компанію "Добро", і це свідчить про те, що через будівельну компанію "Добро" в об’єкти "Укрсівербуду" інвестує кошти чернігівський міський голова.
Владислав Атрошенко сказав, що не має жодного стосунку до зупинки будівництва.
 

suspilne.media

Останні новини Чернігівщини

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини