Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 10:03:14

З 19 листопада по 14 січня 2022 року – перекриття руху автотранспорту на вул. Генерала Пухова

18.11.2021   16:27Агенцiя

У Чернігові з 8:00 год. 19 листопада цього року по 17:00 год. 14 січня 2022 року перекриватиметься рух автотранспорту по вул. Генерала Пухова на перехресті з вул. Всіхсвятською.

Відповідне рішення прийняте на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні, 18 листопада.
Дозвіл на перекриття руху наданий комунальному підприємству «Чернігівводоканал» для проведення робіт на водопроводі, який було побудовано у 1988 році зі сталевих труб діаметром 500 мм. На даний час трубопровід виробив свій термін експлуатації, має численні пошкодження, раковини, тріщини, сліди корозії. Аварійні ситуації, які відбуваються на ньому, призводять до перекриття водопостачання населенню та підприємствам вулиць Рокосовського, Генерала Пухова, Всіхсвятська, Захисників України та інших вулиць, прилеглих до них.
Для запобігання виникненню аварійних ситуацій, передбачається проведення заміни існуючого трубопроводу на поліетиленові труби для питної води класу ПЕ 100 SDR 17 діаметром 560 мм, заміни засувок та існуючої камери на нову, встановлення колодязя, перепідключення споживачів. Проведення вищевказаних робіт забезпечить надійне та якісне водопостачання.
    - Розуміючи навантаженість на вулиці, задіяній у перекритті, ми будемо намагатися виконати ремонтні роботи і відновити рух у найкоротший термін, - пообіцяв на засіданні виконкому заступник директора КП «Чернігівводоканал»  Павло Вовк.
На зазначеній ділянці будуть встановлені дорожні знаки згідно зі схемою організації дорожнього руху, погодженою в управлінні патрульної поліції в Чернігівській області Департаменту патрульної поліції. Також патрульною поліцією здійснюватиметься нагляд за організацією руху транспорту.
На час перекриття ділянки цієї вулиці будуть внесені зміни в маршрутну мережу громадського транспорту. Докладно про них буде повідомлено додатково.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини